ADAM modellen.Een kort overzicht van alle ADAM modellen in Nederland!

ADAM UNLIMITED
De ADAM UNLIMITED is als een wit doek waarop je zelf iets moois kunt creëren. Kies voor een andere kleur dak en buiten-spiegels, een afwijkende logostrip, unieke velgen, een sportieve achterspoiler of nog veel, veel meer. En ook in het interieur heb je vrijwel onbeperkte mogelijkheden om je eigen stempel te zetten. Style jouw ADAM UNLIMITED en ontdek de nieuwe betekenis van “personaliseren”.

ADAM ROCKS
Hou je van stoer én praktisch en ben je zo eigenwijs dat je het liefst je eigen keuzes maakt? Dan is de ADAM ROCKS voor jou gemaakt. Sterker nog: je maakt hem bijna helemaal zelf! Onbegrensde mogelijkheden om je creativiteit uit te leven!

ADAM S / ADAM ROCKS S
Sneller en sterker dan je ooit had durven dromen: de ADAM S dankt zijn indrukwekkende prestaties aan het speciaal afgestemde sportchassis, sportieve tuning en een krachtige motor. Zijn adembenemende design onderstreept zijn dynamische karakter. Ook de ADAM ROCKS S biedt door zijn krachtige motor adembenemende prestaties. Daarnaast is deze mini-crossover standaard voorzien van een zichtbare uitlaat en 17-inch lichtmetalen velgen.

ADAM FAVOURITES
Om te voorkomen dat het je met al die mogelijkheden gaat duizelen, hebben we de rijk uitgeruste ADAM FAVOURITES voor je samengesteld. De eigenwijze ADAM JAM FAVOURITE en de elegante ADAM GLAM FAVOURITE zijn een waardige uitbreiding van de ADAM familie.