Spelers testen de Opel KARL.

Afgelopen week werd de nieuwe aanwinst van Feyenoord en Opel gepresenteerd: KARL. Martin van Geel is enthousiast over de nieuwe aanwinst: “Hij is goed in de kleine ruimte, sterk in de omschakeling en heeft hij een perfecte techniek in huis”. Feyenoord duo’s Dammers/Boëtius, Manu/Kongolo en Basacikoglu/Toornstra hebben het nieuwe instapmodel van Opel uitvoerig getest en nemen het tegen elkaar op in de Opel KARL Challenge.

 

 

Bekijk hieronder de afleveringen (inclusief de spannende finale) van de Opel KARL Challenge:

 

Martin van Geel:
Bekijk hiernaast de video.

Aflevering 1:
Goed in de kleine ruimte. In deze eerste aflevering worden de prestaties van KARL in de kleine ruimte getest. Zowel snelheid als techniek zijn bij deze challenge van belang.
Aflevering 2:
Ruimtelijk inzicht. In deze aflevering testen de spelers hun ruimtelijk inzicht en hoe de aanwinst KARL hierin zo goed mogelijk kan ondersteunen. De spelers krijgen de uitdaging om binnen 90 seconden zo veel mogelijk attributen in de KARL te plaatsen. Alles past in de compacte, maar tegelijkertijd ruime KARL. Maar lukt de spelers het ook om onder tijdsdruk alle spullen er in te krijgen en de 5 deuren op tijd te sluiten? Kijk snel!
Aflevering 3:
behendigheid en techniek. In deze allesbepalende laatste aflevering van de Opel KARL Challenge wordt de nieuwe aanwinst getest op behendigheid en techniek. Kunnen de drie teams hier goed mee omgaan en optimaal gebruik van maken? Het wordt in ieder geval een spannende strijd: blijven Basaçikoglu en Toornstra koplopers? Gaat een snelle en foutloze rit het team Boëtius en Dammers de eindoverwinning bezorgen? Of kunnen Manu en Kongolo nog een briljante actie uitvoeren? Het is nu of nooit...