Het Feyenoord-Geboorteloket

Uit Het Grote Feyenoord DNA-onderzoek bleek dat Feyenoord niet in het DNA zit, maar de liefde voor de club er met de paplepel ingegoten wordt. Om kersverse ouders te helpen bij de opvoeding van hun kinderen lanceren Opel en Feyenoord het Feyenoord-Geboorteloket. Hier kunnen vaders en moeders hun pasgeboren zoon of dochter aanmelden bij de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.

Kinderen die geboren zijn of worden tussen 01-07-2018 en 31-12-2018 betalen de rest van het seizoen 2018-2019 geen lidmaatschapsgeld. Kinderen die geboren worden tussen 01-01-2019 en 30-06-2019 betalen de rest van 2019 geen lidmaatschapsgeld. Bovendien profiteer je als Kameraadje het hele seizoen van exclusieve voordelen.

Meld jouw kind hieronder aan.

Gegevens Kameraadje
 
 
 
 
   
Adresgegevens
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 Opel behandelt uw persoonlijke gegevens met het volle respect, zowel voor uw privacy als uw mailbox (niet meer berichten dan nodig, niet langer dan nodig). Opel nieuwsbrieven zullen dan ook niet met een vaste periodiciteit verstuurd worden: u ontvangt het alleen wanneer we iets te vertellen hebben dat de moeite loont om u te storen. En uiteraard kunt u uw abonnement eenvoudig weer opzeggen door uw gegevens te laten verwijderen.


Vorige bericht

Geboorteloket geopend

Vanaf 5 september kunnen kersverse ouders hun pasgeboren zoon of dochter aanmelden bij het Feyenoord-Geboorteloket. Lees meer
Volgende bericht

Win een Feyenoord VIP-experience

Wil jij dit seizoen samen met een van jouw kameraden een Eredivisiewedstrijd van Feyenoord als VIP bijwonen? Dat kan! Lees meer