Winnaar Roadtrip Young Boys-uit

In oktober 2019 lanceerde Opel in samenwerking met Feyenoord een winactie waarin alle fans kans maakte op een compleet verzorgde roadtrip naar de wedstrijd Young Boys – Feyenoord. Prijswinnaar Henk trok aan het langste eind en won.

“Ik heb wel vaker met allerlei acties meegedaan. Ik vind dat wel grappig. Maar toen ik gebeld werd dat ik gewonnen had was ik wel redelijk verrast.” aldus Henk. Het was kort dag toen hij op 22 oktober hoorde dat hij gewonnen had. Plots moest hij vrij nemen van zijn werk en onderzoeken welke vrienden er mee zouden willen en kunnen. “Op mijn werk vonden ze het hartstikke leuk. De Opel Grandland X en de wedstrijdkaarten werden op het werk afgeleverd. Mijn collega’s waren wel een beetje jaloers, een aantal zijn echt Feyenoord-fan.”

Van Maasdijk naar Bern rijden in een Grandland X zag Henk als een echte belevenis. “Ik rijd zelf in een Opel Meriva, maar in deze Grandland X zitten echt de nieuwste snufjes. Zelfs de cruise control is zelfdenkend.”

Na aankomst is Henk samen met twee bevriende Feyenoord-fans met alle andere supporters in colonne naar het stadion gelopen. De wedstrijd was een teleurstelling, maar door de geweldige plaatsen op 4 meter van het veld hebben zij zich toch kunnen vermaken.  Na de wedstrijd is er gebruik gemaakt van twee overnachtingen in Bern en hebben Henk en zijn vrienden de stad verkent. Op zaterdag was het weer tijd om terug naar huis te gaan.