Feyenoord-supporters overhandigen sleutels van nieuwe Opel aan de spelers.

Een bijzondere dag voor 5 Feyenoord-supporters: zij wonnen een meet & greet met Marko Vejinovic, Karim El Ahmadi, Simon Gustafson, Terence Kongolo en Lucas Woudenberg en overhandigden hen daarna de sleutels van hun nieuwe Opel. Na een uitgebreid fotomoment namen de spelers voor het eerst plaats achter het stuur van de Opels die zij gedurende het seizoen 2016/2017 rijden.

Jeroen van der Wouden was één van de gelukkige supporters die aanwezig mocht zijn en de spelers heeft ontmoet: "Het is bijzonder om dit van zo dichtbij mee te maken. Normaal gesproken zie je de spelers alleen op het veld. Vandaag kon ik ze de hand schudden, een praatje maken en met ze op de foto. Heel mooi dat Opel dit mogelijk maakt.”

Terence Kongolo liet zich bij het ontvangen van zijn autosleutels nog wat ontvallen over oud-Feyenoorder Anass Achahbar. “Bij Anass durf ik echt niet in de auto te stappen. Na zijn voetbalcarrière zou hij niet misstaan in de Formule 1. Hij heeft het wel onder controle hoor, maar hij rijdt lekker door.” aldus de verdediger, die daarna lachend wegreed. Wil je meer weten over de spelers en hun auto, lees dan hieronder de volledige interviews.