Winnaar Feyenoord Prijzenquiz overnacht in De Kuip

Een kleine 5000 Feyenoord-supporters versloeg Stef Pouwels in de Feyenoord Prijzenquiz. Hiermee dwong hij na twee weken intensief spelen een eerste plaats op de ranglijst af. Met deze knappe prestatie won hij een VIP-arrangement inclusief overnachting in de Opel Skybox voorafgaand op de wedstrijd Feyenoord - Sparta.

“In eerste instantie speelde ik gewoon mee om te kijken hoe ver mijn kennis over Feyenoord strekt. Al snel kwam een aantal keer 12 vragen voorbij die ik allemaal wist. Dan word je gegrepen en speel je door", aldus de Feyenoord-fan die woonachtig is in Duiven. Zijn kennis deed hij op door zijn gehele leven de club intensief te volgen en trouw de bekende voetbalbladen te lezen.

Jaren geleden kwam hij voor het laatst in De Kuip. “Het was een fantastisch gevoel om weer terug te zijn in Rotterdam. En dan ook nog voor zo’n once in a lifetime ervaring. Want zeg nou zelf, wanneer kun je nou eigenlijk in De Kuip slapen, met uitzicht op het veld?”. Het programma dat was voorbereid door Opel en Feyenoord bestond uit een drie gangen diner met uitzicht op het veld, een bioscoopbezoek, een overnachting in de Opel Skybox die speciaal was ingericht als hotelkamer, ontbijt op bed, een stadiontour en een bezoek aan de wedstrijd Feyenoord – Sparta. Natuurlijk werden Stef en zijn partner ook opgehaald en thuisgebracht in de Feyenoord editie van de Opel Grandland X. “Dat is echt een prachtige wagen. Hij rijdt fantastisch.”

Helaas was het resultaat van de wedstrijd niet geweldig, maar dit mocht de pret voorhoofdprijswinnaar Stef niet drukken. Hij en zijn partner hebben een feestje gehad in De Kuip. “Als ze voor de wedstrijd het hand-in-hand kameraden draaien dan zie je de supporters al opveren. Dat is geweldig.”