Droombruiloft voor Johan en Anita op de middenstip van de Kuip.

Feyenoord supporters Johan en Anita hebben zich op zaterdag 11 juni voor het leven aan elkaar verbonden. Ruim drie weken nadat Johan zijn vriendin Anita live op de radio ten huwelijk vroeg, gaven de bruid en bruidegom elkaar het ja-woord op de middenstip van De Kuip.  

Het werd een dag om nooit te vergeten voor de twee trouwe Feyenoord-supporters. Johan en Anita trouwden in aanwezigheid van hun drie kinderen, familieleden en vrienden. Direct na het ja-woord werd het bruidspaar verrast door Lee Towers, die het veld op kwam en hen toezang met zijn You’ll Never Walk Alone.

Het nagenieten begon zondagochtend, toen Johan en Anita wakker werden in een Business Unit van De Kuip, die ter gelegenheid van de huwelijksnacht was omgetoverd tot een heuse bruidssuite. Vanuit daar keek het pas getrouwde stel uit op het heilige gras van hun geliefde voetbalstadion.

Net als zo vele fans heeft Opel hart voor Feyenoord, maar ook voor het legioen. Supporter zijn van de club is een keuze voor het leven. Daarom gaven we winnaars Johan en Anita deze compleet verzorgde bruiloft en konden zij zich ook voor het leven aan die andere liefde verbinden.

Over Opel en ‘voor het leven’
Het weggeven van de bruiloft sluit met een knipoog aan bij de campagne ‘Hand in hand voor het leven’ die Opel en Feyenoord voeren voor en met de Hartstichting. De voetbalclub en haar hoofdsponsor zetten zich al sinds 2014 in om meer burgerhulpverleners te werven die nodig zijn om van Nederland een 6-minutenzone te maken, zodat iedereen op tijd gereanimeerd kan worden bij een hartstilstand. Met 170.000 in een centraal oproepsysteem geregistreerde burgerhulpverleners kunnen 2.500 levens per jaar worden gered.