Spot mee, en win één van de tegoedbonnen voor de Feyenoord Fanshop

Wat moet ik doen? 1. Vind een AED
 2. Maak een foto van de AED
 3. Upload de foto
 4. Vul de locatie in
 5. Laat je gegevens achter

Top 10 inzenders

 1. Angela 165
 2. Jacq106
 3. Arno50
 4. Ricardo48
 5. Sharon34
 6. Rianne28
 7. Marcel14
 8. Sonja11
 9. Chantal11
 10. Noortje 10

Waarom een AED spotten?

Opel en Feyenoord helpen de Hartstichting om levens te redden bij een hartstilstand. Iedere week krijgen 300 mensen een hartstilstand. Als binnen 6 minuten 112 wordt gebeld, kan worden gestart met reanimeren en het gebruiken van een AED, is de overlevingskans het grootst. Maar daarvoor zijn er wel voldoende of minimaal 30.000 AED’s nodig die via het reanimatie oproepsysteem kunnen worden ingezet. Zover zijn we nog niet.

Daarom is het AED-spotteam in het leven geroepen. Een team waarin Kaj zich samen met Feyenoord en Nederland inzet om zoveel mogelijk AED’s te spotten. Help je mee?

Voor meer informatie over de 6-Minutenzone klik hier.

Op naar 30.000 geregistreerde AED’s!

Met behulp van jouw locatievoorziening hebben we het volgende adres gevonden:

Om de door jou gespotte AED vindbaar te maken is het belangrijk dat je zo nauwkeurig mogelijk aangeeft waar we de door jou gespotte AED kunnen vinden.

Klopt dit adres?

Bedankt voor het aanmelden

Dankjewel voor het spotten van deze AED! Blijf vooral spotten, zo kunnen we er samen voor zorgen dat er voldoende geregistreerde AED’s in het oproepsysteem komen. En hoe meer je spot, hoe groter de kans op mooie prijzen. Laat je gegevens achter en wie weet win jij één van de 50 tegoedbonnen voor de Feyenoord Fanshop. Dus, GO GO GO!

Gespot!

Super, je bent de eerste spotter van deze AED! Jouw AED is geregistreerd en toegevoegd aan jouw account. Maar blijf spotten, want hoe meer je spot, hoe groter jouw kans op mooie prijzen. Zoals één van de 50 tegoedbonnen voor de Feyenoord Fanshop.

Bedankt voor het aanmelden.

Dankjewel voor het spotten van een AED! Samen kunnen we zorgen voor een landelijk gedekte 6-minutenzone, want elke seconde telt. Blijf vooral spotten. En wie weet jij één van de 50 tegoedbonnen voor de Feyenoord Fanshop.

Gespot!

Top, dankjewel voor het spotten van de AED. Laat je gegevens achter en wie weet win jij een van de tegoedbonnen voor de Feyenoord Fanshop onder alle deelnemers. Dus, GO GO GO!