ACTIERADIUS MEER DAN 500 KM*.

De nieuwe Ampera-e zorgt voor een revolutie in Electromobility:

 • Meer dan 500 km actieradius met één keer laden.
 • Versnelt in slechts 7,3 seconden van 0 naar 100 km/u.

DE NIEUWE AMPERA-E.

INNOVATIES.

De Opel Ampera-e is de elektrische revolutie voor dagelijks gebruik. Innovatieve camera- en radar gebaseerde systemen verhogen de veiligheid en het rijplezier.

Vorige
 • ALTIJD IN CONTACT.

  Uitstekende digitale connectiviteit is onderdeel van een duurzaam concept. Het infotainmentsysteem integreert zonder problemen uw smartphone via Apple CarPlay2 support.

 • RIJDENDE HOTSPOT.

  Opel OnStar1 maakt van uw auto een Wi-Fi Hotspot. Het biedt ook toegang tot uw persoonlijke connectiviteit en service assistent met slecht 1 druk op de knop, 24 uur per dag.

Volgende
Vorige
 • INFOTAINMENT

 • ONSTAR

Volgende

DAGELIJKSE VEELZIJDIGHEID.

De 4.17 meter lange Ampera-e biedt ruimte voor 5 passagiers en een laadvolume van 381 liter, dat duidelijk boven het gemiddelde ligt voor auto's van een vergelijkbare totale lengte.

Vorige
 • WAT BETEKENT ELEKTRISCHE ACTIERADIUS?

  Hoe ver een elektrische auto kan rijden nadat hij volledig is opgeladen, hangt vooral af van de capaciteit van de batterij en het elektriciteitsverbruik.

 • HOE WERD DE ELEKTRISCHE ACTIERADIUS GEMETEN?

  De voorlopige actieradius van de Ampera-e is gemeten op basis van de gestandaardiseerde meetmethode voor Europa, volgens de New European Driving Cycle (NEDC).

Volgende
Vorige
 • ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

 • MEETMETHODE

Volgende
Close

VEELZIJDIGHEID

De royale ruimte wordt mogelijk gemaakt door de slimme integratie van de tien batterijmodules. Het hele pakket ligt in de bodem van de auto en is aangepast aan de contouren van de auto. Dit betekent dat er geen ruimte wordt verspild. De batterij bestaande uit 288 lithium-ion-cellen en een capaciteit van 60 kWh is ontwikkeld in samenwerking met LG Chem.

Close

INFOTAINMENT

• IntelliLink-e met een ultrascherp 10.2'' touchscreen
• Eenvoudige integratie van digitale apparatuur1
• De belangrijkste gegevens bekijkt u op uw smartphone1
• Draadloos opladen van uw telefoon3
• Uw auto terugvinden, de deuren vergrendelen en ontgrendelen en het dichtstbijzijnde oplaadpunt vinden met de MyOpel App.


1 De compatibiliteit en de beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type apparatuur en de versie van het besturingssysteem. Ga voor meer informatie over de compatibiliteit van uw toestel naar www.apple.com of www.android.com of vraag het uw Opel dealer.
2 Apple CarPlay en Apple zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
3 Alleen PMA- of Qi-compatibele smartphones kunnen draadloos worden geladen.

Close

Opel OnStar

Wi-Fi Hotspot voor 7 apparaten.
Automatic Crash Response: Bij een aanrijding wordt automatisch contact gelegd met de Opel OnStar adviseur, die direct de juiste hulpdienst(en) kan inschakelen.
Smartphone-app: op afstand uw bandenspanning controleren en uw auto terugvinden via uw telefoon.
Hulp bij gestolen voertuig: Opel OnStar kan u helpen om uw gestolen auto terug te vinden.
Oplaadpunt vinden: de Opel OnStar adviseur helpt u om het dichtstbijzijnde oplaadpunt te vinden.

1 De diensten van OnStar vereisen een contract met OnStar Europe Ltd. en zijn afhankelijk van de mobiele netwerk & GPS dekking en beschikbaarheid. De WiFi verbinding wordt niet geleverd door OnStar, maar loopt via een genomineerde netwerkbeheerder. Na een gratis proefperiode, zijn er kosten van toepassing voor het gebruik van Opel OnStar. Het Opel OnStar abonnement kan afwijken van de diensten van de proefperiode. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Check http://www.opel.nl/onstar/index.html voor de details over de beschikbaarheid, dekking en kosten of vraag het uw Opel dealer.

Close

INNOVATIES

 • Automatische noodstop met voetgangers herkenning.
 • Het noodremsysteem detecteert voertuigen en voetgangers die u heeft gemist en stopt automatisch de auto om de veiligheid in het stadsverkeer te maximaliseren.
 • Zicht op de omgeving. Met de nieuwe 360° camera wordt de zichtbaarheid van objecten rondom het voertuig vergroot, waardoor dode hoeken worden beperkt.
Close

MEETMETHODE

In aanvulling op de actieradius volgens NEDC-norm, is de verwachte actieradius op basis van de WLTP-testnorm groter dan 380 kilometer. Gebaseerd op een verkorte ontwikkeltest, die het snelheidsprofiel van de WLTP testcyclus benadert.

 

De WLTP-testcyclus is gebaseerd op daadwerkelijke rijprofielen en staat daardoor dichter bij de dagelijkse praktijk dan de tot nu toe gebruikte NEDC-testcyclus (New European Driving Cycle). De actieradius zal in het dagelijks verkeer echter variëren. In de praktijk zijn factoren als conditie van het wegdek, weersomstandigheden, rijstijl en belading van de auto van invloed op de actieradius.

Close

ACTIERADIUS

Angst voor een beperkte actieradius behoort tot het verleden: Volgens de New European Driving Cycle (NEDC) kan de nieuwe Ampera-e de 500 kilometer barrière doorbreken zonder opnieuw te laden. Dit maakt Opel’s nieuwe innovatieve elektrische model de beste binnen zijn segment.

 

 

*Voorlopige waarde, gemeten op basis van de gestandaardiseerde New European Driving Cycle (NEDC) meetmethode. In het dagelijk gebruik kan de actieradius hiervan afwijken. Lees hier meer hoe het elektrisch bereik is gemeten.

Close

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

De capaciteit van de batterij en het elektriciteitsverbruik zijn afhankelijk van verschillende factoren:

• Het elektriciteitsverbruik wordt bijvoorbeeld beïnvloed door de rijstijl van de bestuurder en de wegomstandigheden.
De capaciteit van de accu wordt onder meer beïnvloed door de buitentemperatuur.

 

Gedetailleerde informatie over de verschillende oplaad opties volgt binnenkort op deze website.