Vorige
 • Opel, Onstar, Overview, Header

  *Alle diensten van OnStar zullen na 31 december 2020 niet meer beschikbaar zijn.

Volgende
 • Automatic Crash Response
 • 24-uurs noodoproep
 • Hulp bij gestolen voertuig
 • Pechhulp
 • Wi-Fi
 • Smartphone App
 • Hotel boeken
 • Parkeerplek vinden
 • Voertuigdiagnose
 • Bestemming Downloaden

KLANTVERHALEN:

Vorige
Volgende
Vorige
 • ONSTAR DIENSTEN.

  Alle diensten van OnStar zullen na 31 december 2020 niet meer beschikbaar zijn.

Volgende
Vorige
 • Opel, OnStar, Crash Assistance

  DIRECT DE JUISTE HULP.

  Een veilig gevoel: OnStar schiet u bij een ongeval direct te hulp. Ook als u zelf niet meer om hulp kunt roepen.

 • Opel, OnStar, Emergency Call

  24/7 HULP MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP.

  Als u of één van uw passagiers zich onwel voelt, of iemand medische hulp nodig heeft, kunt u op ons rekenen.

 • Opel, OnStar, Stolen Vehicle Assistance

  WIJ HELPEN UW GESTOLEN AUTO TERUG TE VINDEN.

  Is uw auto gestolen? Wij kunnen de politie helpen om uw auto terug te vinden en zorgen dat uw auto niet opnieuw gestart kan worden.

 • PECH ONDERWEG? ONSTAR HELPT!

  Heeft u 's nachts autopech en is de batterij van uw mobiele telefoon leeg? Neem met de Service-knop contact op met OnStar en wij sturen direct professionele pechhulp naar u toe.

Volgende
Vorige
 • HULP BIJ ONGEVALLEN

 • 24-UURS NOODOPROEP

 • HULP BIJ GESTOLEN VOERTUIG

 • PECHHULP

Volgende
Vorige
 • Opel, OnStar, Wi-Fi

  EEN WI-FI HOTSPOT VOOR IEDEREEN IN UW AUTO.

  Internet is een deel van ons leven. Daarom is het geweldig dat u en uw passagiers dankzij een snelle Wi-Fi Hotspot ook onderweg toegang hebben tot de digitale wereld.

 • Opel, OnStar, Smartphone App

  ALLES ONDER CONTROLE MET DE SMARTPHONE-APP.

  Hoe ver kan ik nog rijden voor ik moet tanken? Is mijn bandenspanning in orde? Waar heb ik mijn auto geparkeerd? De smartphone-app geeft het antwoord, ook als u niet bij uw auto bent.

Volgende
Vorige
 • Wi-Fi HOTSPOT

 • SMARTPHONE-APP

Volgende
Vorige
 • Opel, OnStar, Hotel Booking

  BOEK HANDSFREE EEN HOTEL.

  Plotseling andere plannen? Of uw rit is langer dan verwacht? Druk op de blauwe Service-knop en vraag de OnStar adviseur om een hotel voor u te boeken.1

 • Opel, OnStar, Find Parking

  OVERAL EEN PARKEERPLAATS VINDEN.

  Nooit meer eindeloos door de stad rijden, op zoek naar een parkeerterrein of -garage. Eén druk op de knop en de OnStar adviseur helpt u.1

 • U WEET ALTIJD WAAR U AAN TOE BENT.

  U kunt niet in uw motor kijken, maar OnStar wel! Als er een waarschuwingslampje gaat branden en u weet niet wat u moet doen, vraagt u het gewoon aan OnStar.

 • Opel, OnStar, Destination Download

  ALTIJD MOEITELOOS NAAR UW BESTEMMING.

  Op zoek naar een bepaald restaurant of het dichtstbijzijnde tankstation? De OnStar adviseur kan het adres naar uw navigatiesysteem sturen, zodat u er direct naartoe kunt rijden.1

Volgende
Vorige
 • HOTEL BOEKEN

 • PARKEERSERVICE

 • VOERTUIGDIAGNOSE

 • BESTEMMING DOWNLOADEN

Volgende
Opel, OnStar, Smartphone App

ONSTAR BESCHERMT UW PRIVACY.

U bepaalt zelf welke informatie u wel en niet met OnStar deelt.

Vorige
 • Belangrijke informatie over de diensten van OnStar.

Volgende

ZO MAAKT U CONTACT MET ONSTAR


OnStar buttons in uw auto


Uw Smartphone-app


Eén belletje is genoeg

Close

Geen nare verrassingen- Voertuigdiagnose

Dankzij systematische voertuigdiagnose weet u altijd precies hoe het met de systemen in uw auto gesteld is, zodat u als het nodig is, op tijd maatregelen kunt nemen.1

 

● U kunt automatisch een waarschuwing ontvangen als er iets niet in orde is. Zodra OnStar bijvoorbeeld signaleert dat de spanning in één van de banden te laag is, wordt u automatisch op de hoogte gebracht, of u nu wel of niet in uw auto zit. Daarnaast ontvangt u maandelijks een e-mail met de belangrijkste diagnosegegevens. Dit omvat gegevens zoals de levensduur van de olie en de bandenspanning, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

● Brandt er een lampje op het dashboard en weet u niet wat u moet doen? U hoeft alleen op de blauwe Service-knop te drukken om de OnStar adviseur om raad te vragen. Met behulp van directe diagnose via OnStar kan de adviseur vaststellen of er een defect is en u vertellen hoe urgent het is om dit in de Opel werkplaats te laten verhelpen.

 

● Moet uw auto naar de garage? De OnStar adviseur kan u vertellen of dit echt nodig is en het adres van de dichtstbijzijnde Opel dealer naar uw ingebouwde Opel navigatiesysteem sturen.2

1 De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.

 

2 Voor het downloaden van de bestemming zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens vereist.

Close

Parkeerplek vinden

De OnStar adviseur vindt via Parkopedia.com een parkeerterrein of -garage voor u en kan u alles vertellen over het aantal vrije plaatsen, de openingstijden en de kosten.1 De adviseur kan zelfs het adres naar uw navigatiesysteem sturen, zodat u er moeiteloos naartoe rijdt.

 

1 Alleen voor parkeerterreinen en -garages die zijn opgenomen in Parkopedia.com. De beschikbaarheidsinformatie geldt op het moment van contact met OnStar.

Close

Internet in de auto. Een Wi-Fi Hotspot voor iedereen1

Altijd online1: de Wi-Fi Hotspot biedt tot 7 apparaten toegang tot het internet – ook als u onderweg bent.

● De Wi-Fi hotspot ondersteunt tot zeven apparaten: smartphones, laptops en tablets.
● Uw passagiers profiteren onderweg van een snelle en betrouwbare internetverbinding.
● De extra sterke OnStar dakantenne staat garant voor een uitstekende verbinding met high-speed internetdiensten.

Ontspanning of werk – iedereen zal enthousiast zijn!1

Voor de Wi-Fi Hotspot geldt een gratis proefperiode van 3 maanden, met een maximaal datagebruik van 3 GB (afhankelijk van wat het eerste bereikt wordt). Na deze proefperiode, kunt u databundels kopen bij de netwerkaanbieder.

 

1 U kunt de Wi-Fi Hotspot alleen gebruiken als OnStar geactiveerd is. De Wi-Fi verbinding wordt niet verzorgd door OnStar, maar door de netwerkaanbieder. De voorwaarden van de netwerkaanbieder zijn van toepassing. De gratis proefperiode begint bij activering van het OnStar account. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten zijn afhankelijk van de dekking en beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

Close

Pech onderweg? OnStar helpt!

Heeft u pech in een onbekend gebied en heeft uw mobiele telefoon geen bereik of is de batterij leeg? Geen nood! Druk gewoon op de Service-knop om contact op te nemen met de OnStar adviseur.1 De adviseur luistert wat het probleem is en helpt u verder. Als het nodig is, stuurt de OnStar adviseur een professionele pechhulpdienst naar uw locatie.2

 

1 De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.

2 Wordt uw auto gedekt door Opel Assistance (Plus), dan komt deze dienst u kosteloos te hulp (afhankelijk van de dekking). In andere gevallen kan de pechhulpdienst kosten voor de geleverde diensten in rekening brengen.Close

Hotel Boeken

Een persoonlijke assistent kan goed van pas komen. OnStar kan u onderweg met veel dingen helpen, bijvoorbeeld met het boeken van een hotel1:

● De OnStar adviseur kan een hotelkamer voor u zoeken, vergelijken en boeken (via booking.com).
● U hoeft alleen mondeling de keuze van de kamer te bevestigen en de gegevens van uw creditcard door te geven.
● De OnStar adviseur kan zelfs het adres van het hotel direct naar uw ingebouwde Opel navigatiesysteem sturen.
● Wilt u uw reservering veranderen? Ook dat is eenvoudig. U geeft het reserveringsnummer en uw e-mailadres door aan de OnStar adviseur en het wordt voor u geregeld.

1 De OnStar adviseur kan een hotelkamer voor u boeken via booking.com. Uw gegevens en voorkeuren worden door de OnStar adviseur rechtstreeks aan booking.com verstrekt. De voorwaarden en het privacybeleid van booking.com zijn van toepassing; deze vindt u op www.booking.com. U ontvangt van booking.com via e-mail een bevestiging van uw reservering. Als u niet wilt dat booking.com uw persoonlijke gegevens ontvangt, dient u geen gebruik te maken van deze dienst. OnStar assisteert slechts bij het maken van de hotelboeking en is niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van booking.com en het geboekte hotel. Voor deze dienst zijn een e-mail adres en geldige creditcard vereist.

Close

Alles onder controle – de myOpel smartphone-app

De innovatieve myOpel smartphone-app biedt ongeëvenaard gemak.1

 

●Op uw mobiele telefoon inzicht in de belangrijkste gegevens van uw auto, zoals de bandenspanning en olie- en brandstofpeil. Met één druk op de knop, ook als u niet in de buurt van uw auto bent.

● Vergeten uw auto af te sluiten? Geen probleem: uw kunt de deuren vergrendelen en ontgrendelen via uw smartphone.2

● Weet u niet meer waar u uw auto geparkeerd heeft? Met de app ziet u op de kaart precies waar hij staat.

● Laat uw lichten knipperen of bedien de claxon; dan ziet en hoort u waar uw auto geparkeerd staat.

● Vind op uw smartphone uw bestemming en stuur het adres direct naar het ingebouwde Opel navigatiesysteem.3

 

Om gebruik te maken van alle mobiele diensten van OnStar, hoeft u alleen de myOpel app te downloaden en installeren. Voor Android-toestellen vindt u de app in de Google Play Store, voor Apple iOS-toestellen in de App Store.

Heeft u uw smartphone met de myOpel app voor OnStar niet bij de hand, dan kunt u ook contact opnemen met OnStar. De OnStar adviseur zal voor de veiligheid uw PIN-code vragen en kan vervolgens de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, en u vertellen waar uw auto staat. Dit is ook handig als u per ongeluk uw sleutels en smartphone in de auto heeft laten liggen.

1 De functies van de myOpel app werken alleen als OnStar geactiveerd is en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Klik hier voor meer informatie.
2 Het op afstand automatisch vergrendelen en ontgrendelen van de deuren is niet beschikbaar voor de Opel Meriva. Klik hier voor meer informatie.
3Voor het downloaden van de bestemming zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens vereist.

Close

De kortste weg - Bestemming Downloaden

● Waar wilt u naartoe? Druk op de blauwe Service-knop en vertel het aan de OnStar adviseur. De OnStar adviseur zoekt het adres van uw bestemming en kan dit direct naar uw ingebouwde Opel navigatiesysteem sturen. Zo kunt u verder rijden, zonder afgeleid te worden van de weg.1

●Gemakkelijk en veilig: Dankzij Bestemming downloaden van OnStar kunt u tijdens het rijden zonder problemen uw bestemming veranderen.

 

1 Voor het downloaden van de bestemming zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens vereist. De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.

Close

Hulp bij gestolen voertuig. OnStar kan helpen uw auto terug te krijgen

Als uw auto gestolen is, kan OnStar1 de politie helpen om hem terug te vinden.

Als eerste dient u aangifte te doen bij de politie. De OnStar adviseur kan de politie vervolgtens helpen uw auto terug te vinden en kan voorkomen dat de dieven, nadat ze het contact hebben uitgeschakeld, verder kunnen rijden.

● OnStar lokaliseert uw Opel via GPS en volgt de route. Zo weet de politie exact waar uw auto zich bevindt.
● Als de dief de motor uitschakelt, kan de OnStar adviseur het opnieuw starten van de motor verhinderen. Zo kan de dief niet meer verder rijden.

1De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.

Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

De OnStar-knoppen in uw auto


Eén druk op de knop: alle diensten van OnStar zijn beschikbaar via drie eenvoudige knoppen. We staan altijd voor u klaar.

De drie knoppen in het bedieningspaneel bieden toegang tot alle diensten van OnStar:

● De blauwe Service-knop maakt direct contact met een OnStar adviseur, die de gewenste service zal bieden.
● Druk in een noodgeval op de rode SOS-knop. U wordt direct doorverbonden met een OnStar adviseur, die met spoed de benodigde hulp zal inschakelen.
● Houdt de zwarte Privacy-knop ca. 5 seconden ingedrukt als u uw locatie niet met OnStar wilt delen. Alleen in een noodgeval, bijvoorbeeld als uw auto wordt gestolen of bij een ongeval, zal OnStar deze voorkeur negeren.

Close
Opel OnStar - Get The Smartphone App

De myOpel smartphone-app

Alles komt samen in de myOpel app op uw mobiele telefoon. Uw auto vergrendelen of het oliepeil controleren – ook als u niet in de buurt van uw auto bent! Via de myOpel app helpt OnStar u zelfs als u vergeten bent waar u uw auto geparkeerd heeft. Bekijk de locatie op de kaart of, als u dichterbij bent, laat de lichten knipperen en bedien de claxon, zodat u kunt zien en horen waar hij staat.
Met de myOpel App voor OnStar1 kunt u:


● Overal contact opnemen met OnStar

● Belangrijke gegevens van de auto opvragen, zoals de bandenspanning

• Op afstand de deuren vergrendelen en ontgrendelen

● De locatie van uw auto op de kaart zien
● De lichten of claxon bedienen om uw auto sneller terug te vinden
● Het adres van uw bestemming eenvoudig naar uw ingebouwde Opel navigatiesysteem sturen3
● Om gebruik te maken van de uitgebreide functies van de myOpel app voor OnStar4, dient u bij uw registratie een myOpel account aan te maken

In order to use OnStar on a smartphone, just download the myOpel App in the Google Play Store. If you are using an iPhone, you can find the myOpel App in your AppStore.

1 The myOpel App features require an active OnStar account and are subject to mobile network and GPS coverage and availability. Terms and conditions apply. The OnStar Services require activation and are subject to mobile network coverage and availability. Charges apply after the free trial period. The OnStar subscription packages could be different from the services included in the free trial package. Some features may not be available for certain carlines or trim levels or OnStar packages. Terms and conditions apply.

2Remote Door Lock/Unlock is not available for Meriva. Click here for more information.

3An embedded Opel navigation unit and map data are requirements for Destination Download.

4Without an active OnStar subscription, you are not able to take advantage of the OnStar services in the myOpel app.

 

Close

24/7 Noodoproep-dienst

Wanneer u, één van uw passagiers of een mede-weggebruiker met spoed medische zorg nodig heeft, kunt u op de SOS-knop drukken voor hulp.

De OnStar adviseur maakt gebruik van GPS om uw exacte locatie door te geven aan de medische hulpdienst, die zo snel mogelijk naar uw locatie komt.1

 

1 De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.

Close

Automatic Crash Response: OnStar kan levens redden

● Directe hulp bij een aanrijding: zodra de airbag geactiveerd wordt, treedt Automatic Crash Response in werking. Alle belangrijke voertuiggegevens worden direct aan OnStar doorgegeven: locatie, rijrichting en de ernst van het ongeval.1

● De adviseur praat met u: via de hansfree luidspreker neemt de OnStar adviseur contact met u op - zelfs als u in het buitenland bent, wordt u aangesproken in de door u geselecteerde taal.2

● Elke seconde telt: zodra wij alle informatie ontvangen hebben, schakelt de OnStar adviseur – als dat nodig is – onmiddellijk de juiste hulpdiensten in.1

1De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.

2Om uw oproep zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden, kunt u in uitzonderlijke omstandigheden eerst worden verbonden met een Engels sprekende OnStar adviseur.

Close

Uw privacy, uw beslissing

Met één druk op de knop beschermt u uw privacy. OnStar kan geen gebruik maken van uw gegevens zonder uw toestemming.


● Voor uw veiligheid kiest u bij het instellen van uw account een PIN-code. De OnStar adviseur zal u naar deze code vragen als u op afstand uw deuren wilt laten vergrendelen of ontgrendelen, of als u hulp bij gestolen voertuig inschakelt. Zo kunt u er zeker van zijn dat alleen u toegang heeft tot uw auto.1

 

• U kan op elk moment beslissen de locatie van uw auto te verbergen, door de Privacy-knop 5 seconden ingedrukt te houden. Verandert u van gedachten, druk dan nogmaals 5 seconden op de Privacy-knop om uw locatie weer met OnStar te delen. Alleen in een noodgeval zal OnStar deze voorkeur negeren.2

 

● Uw privacy is voor ons zeer belangrijk: Wij zullen uw gegevens nooit zonder uw toestemming aan anderen verstrekken. Uw informatie wordt uitsluitend verstrekt aan OnStar en aan bedrijven die aan General Motors verbonden zijn (zoals Opel Nederland), de door u gekozen Opel dealers, bedrijven die namens OnStar diensten verlenen en eventueel door uzelf gekozen andere dienstverleners.

1Het op afstand automatisch vergrendelen en ontgrendelen van de deuren is niet beschikbaar voor de Opel Meriva.

2 Bij gebeurtenissen als een aanrijding of als de auto gestolen is.

Close

Belangrijke informatie

Belangrijke informatie

1. Alle diensten van OnStar, inclusief de Wi-Fi Hotspot, zullen na 31 december 2020 niet meer beschikbaar zijn. U kunt na die datum geen gebruik meer maken van uw proefperiode of betaalde abonnement. Ook de noodoproep-diensten zijn niet meer beschikbaar.
2. De OnStar diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk.
3. De diensten van OnStar worden verzorgd door OnStar Europe Limited, een externe dienstverlener; het gebruik van OnStar vereist een account bij OnStar Europe Limited.
4. Kijk op www.onstar.nl voor meer informatie over OnStar en de Wi-Fi Hotspot.
5. Na afloop van de proefperiode van 12 maanden dient een OnStar abonnement te worden afgesloten. De OnStar abonnementen kunnen andere diensten omvatten dan in de gratis proefperiode.
6. De Wi-Fi diensten worden verzorgd door de netwerkaanbieder; een account bij de netwerkaanbieder is vereist om gebruik te maken van de Wi-Fi Hotspot. Na afloop van de gratis proefperiode (3 maanden, met een maximaal datagebruik van 3 GB) dient u databundels te kopen bij de netwerkaanbieder.
7. De noodoproep-diensten van OnStar zijn geen eCall-diensten die vallen onder de Europese eCall-richtlijn.
8. OnStar treedt uitsluitend op als verbinding met bestaande hulpdiensten. Het is mogelijk dat bepaalde voertuigen niet alle gegevens van een aanrijding doorgeven.
9. Het is mogelijk dat sommige functies van de smartphone-app voor bepaalde modellen/uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn; voor sommige functies kan een abonnement bij OnStar vereist zijn. Zie voor meer informatie www.onstar.nl.
10. Wordt uw auto gedekt door Opel Pechhulp, dan neemt OnStar direct contact op met Opel Pechhulp, die u kosteloos te hulp zal komen (afhankelijk van de dekking). In andere gevallen kan de ingeschakelde pechhulpdienst kosten voor de geleverde diensten in rekening brengen.
11. De OnStar adviseur kan een hotel voor u boeken via booking.com, volgens de voorwaarden en het privacybeleid op de website van booking.com en het betreffende hotel. OnStar assisteert bij het maken van de boeking en is niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van het hotel. Een e-mailadres en creditcard zijn vereist.
12. Alleen voor parkeerterreinen en -garages die zijn opgenomen in Parkopedia.com.
13. Sommige functies van bestemming downloaden zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle modellen en/of uitrustingsniveaus. Voor deze dienst zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en actuele kaartgegevens vereist. Kijk op www.onstar.nl voor meer informatie en mogelijke beperkingen.

Close
Opel OnStar - A direct call

OnStar direct bellen

 

Druk op de blauwe Service-knop in uw auto om contact te maken met de OnStar adviseur.

OnStar is in vrijwel alle Europese landen beschikbaar. En natuurlijk wordt u altijd in de taal van uw voorkeur te woord gestaan.1

1Om uw oproep zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden, kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat u eerst wordt doorverbonden met een Engels sprekende adviseur.