Opel Combo - Overview
V.a.
€ 9.995,00 *

* De hierboven genoemde bedragen zijn exclusief BTW/BPM.

DE OPEL COMBO.

Compact, ruim en veelzijdig.

Welke zakelijke plannen u ook heeft, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. En dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles en iedereen met gemak mee. Bovendien heeft de Combo het grootste laadvermogen in zijn segment, van bijna een ton! Dit grote laadvermogen is onder meer te danken aan zijn innovatieve Bi-Link achterwielophanging. Dit systeem zorgt bovendien voor betere rijeigenschappen en een hoger rijcomfort.

 

Maar het gaat niet alleen om ruimte en laadvermogen. De Combo biedt talloze praktische systemen en geavanceerde veiligheidssystemen. Omdat we bij Opel ook graag rekening houden met uw budget én het milieu, is de Combo ook nog eens ontzettend zuinig. De kilometerkostprijs van de Combo behoort tot een van de beste in zijn segment; dit is te danken aan het lage brandstofverbruik, de lage onderhoudskosten en de goede restwaarde.

Actie Opel Bedrijfswagens

Nu met gratis inrichting t.w.v. €1500,- en 5 jaar 0% rente. Profiteer nu.

Lees meer

Vergroten

5 m3 en bijna 1 ton laadvermogen

De ruime laadruimte van de compacte Opel Combo is uitstekend toegankelijk. Met een laadvermogen van bijna 1 ton en een maximale inhoud van 5,0 m³ heeft hij een ruime voorsprong op andere bestelauto's in dit segment. Hij is ingesteld op alle dagelijkse transportbehoeften en heeft daarnaast genoeg reserves voor als u eens extra ruimte nodig heeft.


Vergroten

Lang leve het gemak

Gemakkelijk laden en lossen, een toonbeeld van flexibiliteit en veelzijdigheid, keuze uit diverse carrosserievarianten en een groot aantal praktische extra’s: de Opel Combo is in alle opzichten een multi-talent.


Vergroten

Overal op berekend

De Opel Combo houdt optimaal rekening met zijn lading, zijn inzittenden en andere weggebruikers. Dat is voor iedereen een geruststellend gevoel.
Vergroten

Een schitterende combinatie

De Opel Combo is tegelijk robuust én elegant. Een functioneel design met een onweerstaanbare uitstraling.


Vergroten

Lange afstanden en een zuinig verbruik

Spaarzaam met brandstof, lange service-intervals en een lange garantie tegen doorroesten: de Opel Combo houdt de gebruikskosten binnen de perken.


Vergroten

De Opel Combo - varianten

De Opel Combo is standaard al zeer royaal uitgerust en past zich moeiteloos aan de speciale behoeften van uw bedrijf aan. U heeft de keuze uit een groot assortiment comfortabele extra’s en infotainmentsystemen, die stuk voor stuk perfect bij uw Combo passen. Daarnaast de keuze tussen een standaard of hoog dak, lange of korte wielbasis, deuren met of zonder ramen, standaard of verhoogd laadvermogen.


Voor wie meer wil
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel Combo.