Vorige
Volgende
V.a.
€ 19.495,00 *

* De hierboven genoemde bedragen zijn exclusief BTW/BPM.

Opel Vivaro

Gemaakt om elke klus te klaren.

Het design van de Opel Vivaro maakt in één oogopslag duidelijk dat dit een bedrijfswagen is waarop u in elke situatie kunt rekenen. De stoere, brede wegligging, de markante grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken spreken duidelijke taal: de Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren!

 

De hoge kwaliteit van materialen en afwerking, met details die zijn karakter benadrukken, zorgen dat hij het imago van uw bedrijf versterkt. Ook de cabine is veel meer dan een praktische werkruimte. Hij is licht, goed geventileerd en ergonomisch ingericht om bestuurder en passagiers maximaal gemak en comfort te bieden. Dankzij het doordachte ontwerp, een maximaal vlakke laadvloer en de uitstekend toegankelijke laadruimte neemt de Opel Vivaro vrijwel elke lading moeiteloos mee.

 

De compacte BiTurbo dieselmotor, opnieuw een voorbeeld van de doordachte techniek van deze nieuwste Opel Bedrijfswagen, zorgt voor het laagste brandstofverbruik in zijn klasse. Ook met zware belading!

Actie Opel Bedrijfswagens

Nu met gratis inrichting t.w.v. €1500,- en 5 jaar 0% rente. Profiteer nu.

Lees meer   
Vergroten

Een verzorgd, krachtig design

Een bedrijfswagen moet niet alleen dag in dag uit voor u klaar staan, maar is ook het visitekaartje van uw bedrijf. Met de Opel Vivaro maakt uw bedrijf overal een uitstekende eerste indruk.


Vergroten

Van alle gemakken voorzien

Een hoog comfort en uitstekende mogelijkheden om geïnformeerd te blijven en contact met de buitenwereld te houden dragen bij tot een hogere productiviteit.


Vergroten

Flink vermogen, royaal de ruimte

Ladingen zijn niet snel te zwaar of te groot voor de Opel Vivaro. De inrichting is bovendien eenvoudig aan uw behoeften aan te passen.


Vergroten

Goed voor uw bedrijfsbudget

De Vivaro is uitgerust met motoren die voldoen aan de Euro6 emissienorm, waarmee ze aan de milieu-eisen voldoen. Daarnaast is er keuze tussen turbo- of BiTurbo-technologie, een hoog koppel en laag verbruik, lange service-intervals en maximale inzetbaarheid. Bij elkaar opgeteld maakt dat de Opel Vivaro tot een kampioen die uw bedrijf heel wat geld kan besparen.


Vergroten

De best mogelijke beveiliging

Dankzij geavanceerde actieve en passieve veiligheidssystemen worden inzittenden en lading in de Opel Vivaro met de beste zorgen omringd. Een betrouwbaar alarmsysteem zorgt dat u hem ook met een gerust hart kunt parkeren.

Voor wie meer wil
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel Vivaro.