Jachtseizoen

JACHTSEIZOEN.

De mannen van StukTV gaan elektrisch.

De mannen van StukTV rijden inmiddels 100% elektrisch naar de gevangenis, in de Opel Corsa-e, om op jacht te gaan. Zij starten iedere aflevering van het Jachtseizoen vol elektrisch, omdat ook Het Jachtseizoen gelooft in de toekomst van elektrisch rijden. Bovendien kunnen zij zich volledig vinden in de voordelen van een elektrische auto, zoals geen uitstoot, geen trillingen, geen schakelmomenten, grote actieradius én heel veel power.

HEEL HOLLAND ELEKTRISCH 

En zo vinden StukTV en Opel elkaar: samen hebben zij de ambitie om meer en meer elektrische kilometers te maken. Nu al in de 100% elektrische Corsa-e en in de nabije toekomst maken de mannen van StukTV ook de overstap naar een volledig elektrische Opel Vivaro-e om op jacht te gaan. Als Opel hebben we namelijk een doel: we maken ‘Heel Holland Elektrisch’. Dit jaar leveren we al 9 geëlektrificeerde modellen, inclusief het volledige bedrijfswagen gamma. In 2024 is van ieder model een elektrische variant in het aanbod te vinden en vanaf 2028 zijn alle Opel modellen 100% elektrisch.

WINNEN: SPEEL DE HOOFDROL IN JACHTSEIZOEN

Iedere week maak je namelijk kans op het winnen van toffe prijzen, als jij raadt wat de ‘actieradius’ is die de mannen van StukTV tijdens de aflevering van Jachtseizoen hebben afgelegd. Kortom hoeveel kilometer hebben de mannen gereden in hun Jachtseizoen Vivaro? Heb jij het juiste antwoord gegeven, dan maak je per aflevering kans op het winnen van € 449 cash. Uit alle deelnemers wordt bovendien een hoofdprijs winnaar gekozen die de vetste prijs ooit kan winnen: zelf de boef spelen in een aflevering van Jachtseizoen, terwijl Stefan, Thomas en Giel op je jagen in –primeur- de 100% elektrische Vivaro-e.