Skip To Content
Bedrijfswagenvoordeel

Extra voorraadvoordeel op bedrijfswagens

 

Direct rijden met extra voordeel?

Tijdelijk bieden we aantrekkelijke kortingen aan op onze voorraad Opel Bedrijfswagens! Zo ontvang je een extra korting van €2.000 op de Opel Vivaro Electric en een extra korting van €1.000 op de Opel Combo Electric. En dat niet alleen, ook profiteer je van 0% financiering op onze voorraadmodellen. Hierdoor stap je zonder extra rentekosten in jouw nieuwe Opel Bedrijfswagen!


Tot € 5.000 SEBA Subsidie

Ook kun je in 2024 weer een SEBA Subsidie* van maximaal € 5.000 aanvragen voor de Opel Combo Electric en Opel Vivaro Electric, wat een geweldige kans biedt om extra te besparen.


Opel Combo Electric

De Opel Combo Electric combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt, met een laadvolume tot 4,4 m.

Opel Vivaro Electric

De Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km.

Opel Movano

De nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit Van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat, met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak.


Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

* De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) bedraagt maximaal € 5.000 en dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl, zodra dit mogelijk is. Naast alle relevante informatie tref je hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Opel Nederland kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling.