Skip To Content
Bedrijfswagenvoordeel

Opel Bedrijfswagens Voorraaddeals


Ben je op zoek naar de ideale bedrijfswagen voor jouw onderneming? Zoek niet verder!
De Opel Bedrijfswagens bieden de perfecte combinatie van ruimte, efficiëntie en betrouwbaarheid. En er is meer goed nieuws: Met de Opel Voorraaddeals is de overstap naar een elektrische bedrijfswagen aantrekkelijker dan ooit. Zo profiteer je onder andere van:
Financiering vanaf 0%
Met onze nieuwe financieringsoptie betaal je geen rente! Dit betekent dat je nu een Opel Bedrijfswagen direct uit voorraad kunt rijden zonder extra kosten. Een kans die je niet wilt missen!
Voorraadpremie tot wel €5.000 
We hebben een speciale voorraadpremie welke kan oplopen tot maar liefst €5.000! Dat is nog eens een flinke besparing!
SEBA-subsidie
Profiteer nu van de tijdelijke SEBA-subsidie bij de aanschaf van een elektrische Opel Bedrijfswagen. Zo ben je niet alleen goed bezig voor je bedrijf, maar ook voor het milieu.
Kom nu langs bij een van onze Opel verkooppunten en ontdek de Opel Bedrijfswagens.
We helpen je graag om de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden!

Extra voorraadvoordeel op bedrijfswagens

 

Direct rijden met extra voordeel?

Tijdelijk bieden we aantrekkelijke kortingen aan op onze voorraad Opel Bedrijfswagens! Zo ontvang je een extra korting van €2.000 op de Opel Vivaro Electric en een extra korting van €1.000 op de Opel Combo Electric. En dat niet alleen, ook profiteer je van 0% financiering op onze voorraadmodellen. Hierdoor stap je zonder extra rentekosten in jouw nieuwe Opel Bedrijfswagen!


Tot € 5.000 SEBA Subsidie

Ook kun je in 2024 weer een SEBA Subsidie* van maximaal € 5.000 aanvragen voor de Opel Combo Electric en Opel Vivaro Electric, wat een geweldige kans biedt om extra te besparen.

Opel Combo Electric

De Opel Combo Electric combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt, met een laadvolume tot 4,4 m.

Opel Vivaro Electric

De Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km.

Opel Movano

De nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit Van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat, met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak.


Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

* De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) bedraagt maximaal € 5.000 en dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl, zodra dit mogelijk is. Naast alle relevante informatie tref je hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Opel Nederland kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling.