Skip To Content
Home

Zakelijk rijden in de topklasse.Ontdek de luxe Grandland X Business uitvoeringen.

Grandland X

In uw auto van de zaak brengt u heel wat tijd door. Het is daarom belangrijk dat deze voldoet aan uw wensen. De robuuste Opel Grandland X met SUV design is ongekend uitdagend en voorzien van efficiënte techniek en baanbrekende innovaties. Dé ideale auto om zowel privé als zakelijk te rijden.

BUSINESS MODELLEN
De luxe Business en Business Executive uitvoering zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke rijder en bieden een rijke standaarduitrusting én een extra interessante fiscale waarde waardoor u als berijder profiteert van een lagere bijtelling. U rijdt de Business uitvoering vanaf €30.999 of zakelijk de Business Executive voor €459 per maand via Free2Move Lease.

RIJDEN IN LUXE
De standaarduitrusting van beide Business modellen zijn afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder, zo zijn zaken als navigatie, licht-, regen en parkeersensoren, LED verlichting altijd standaard. Daarnaast zijn ze voorzien van innovatieve veiligheids-en assistentiesystemen die uw dagelijkse rit comfortabeler en veiliger maakt. Ontdek hier de volledige standaarduitrusting van de verschillende uitvoeringen. 

NIEUWE KRACHTBRON
De Grandland X is ook verkrijgbaar met een 1.6 Turbomotor met 8-traps automaat en een vermogen van 133kW (180pk). Met deze krachtige benzinemotor kan hij maar liefst 1.600 aanhangwagengewicht trekken!