Skip To Content
Home

Opel Mokka staat centraal op dag van de koffieOpel Mokka valt goed in de smaak

Op 1 oktober was het internationale dag van de koffie. Op die dag vieren koffieliefhebbers het bestaan van hun favoriete drankje. Over de Opel Mokka zijn genoeg naamgrapjes gemaakt, maar de auto past ook echt perfect bij deze dag. Zeker de nieuwste generatie valt namelijk goed in de smaak met zijn melange van een stijlvolle vormgeving, verfijnde aandrijflijnen en soepele rijeigenschappen.

Allerlei smaken

Bovendien is de Opel Mokka leverbaar in allerlei smaken. Voor de aandrijving is er bijvoorbeeld genoeg keuze: benzinemotor, dieselmotor of volledig elektrisch. Tel daarbij op de persoonlijke aankleding met aansprekende kleuren en eventueel een opvallende tweekleurige carrosserie. Wat je persoonlijke smaak of voorkeur ook is: de Opel Mokka past zich erop aan.

Opel Mokka staat centraal op dag van de koffie

Opel Mokka-e

Met name de Opel Mokka-e krijgt de handen op elkaar. Hij won in 2021 dan ook het Gouden Stuurwiel van Auto Bild, in de categorie ‘Beste auto onder € 25.000,-‘. De elektromotor levert 100 kW (136 pk) en 260 Nm en zorgt voor een levendige aandrijving. Bovendien heeft de Mokka-e dankzij de 50 kWh-batterij een actieradius van liefst 338 kilometer.

Innovaties

Net als iedere andere Opel maakt ook de Mokka innovatieve technologie bereikbaar voor een breed publiek. Bijvoorbeeld met Active Drive Assist inclusief Advanced Cruise Control (ACC) en Active Lane Positioning. Of de geavanceerde Intelli-Lux LED Matrix-verlichting. Tot slot is iedere Opel Mokka standaard voorzien van een elektrische handrem en Traffic Sign Assistance. Een 180o Rear View Camera, Automatic Park Assist, Flank Guard en Side Blind Spot Alert zijn optioneel.

Opel Mokka staat centraal op dag van de koffie