Skip To Content
Home

Mijlpaal: de 500.000e Opel CrosslandIn vijf jaar tijd naar de half miljoen

De Opel Crossland valt in de smaak. Met zijn aansprekende uiterlijk, praktische en flexibel in te delen interieur en innovatieve technologieën heeft hij al veel klanten weten te overtuigen. Hoeveel? Nou, sinds introductie in 2017 zijn nu liefst 500.000 exemplaren geproduceerd. Met recht een succesnummer.

Compact vanbuiten, ruim vanbinnen

We noemden het al even: een belangrijk onderdeel van het succes is het doordachte interieur. Ondanks de compacte buitenmaten biedt hij namelijk alle ruimte voor het gezin. Bovendien is die ruimte flexibel in te delen. De verschuifbare achterbank zorgt naar wens voor meer been- of bagageruimte. Of je klapt de rugleuning van de achterbank omlaag en hebt een zee aan ruimte tot je beschikking.

Mijlpaal: 500.000e Opel Crossland geproduceerd

Recept voor succes

Bovendien maakt de Opel Crossland net als iedere andere Opel innovatieve technologieën bereikbaar voor een groot publiek. Denk aan slimme assistentiesystemen voor meer comfort en veiligheid tijdens het rijden. Van intelligente cruise control tot vermoeidheidsherkenning of een automatisch noodremsysteem dat actief een ongeval voorkomt. Dan is de Crossland ook nog leverbaar met drie motorvarianten, vier uitrustingsniveaus en begint de prijslijst al bij € 29.049,- euro. Kortom, een recept voor succes.

Mijlpaal: 500.000e Opel Crossland geproduceerd