Skip To Content
Home

Wachten op EV-subsidie nergens voor nodigOpel geeft nu al € 2.950 subsidie op Corsa-e en Mokka-e

Zie jij de overstap naar elektrisch rijden ook wel zitten? Je bent niet de enige. De subsidiepot voor de aanschaf van een elektrische auto was ook dit jaar weer snel leeg. Toch is het nergens voor nodig om te wachten tot de nieuwe subsidiepot van 2023. Opel geeft namelijk nu al € 2.950 subsidie voor de aanschaf van een nieuwe Opel Corsa-e of Mokka-e.

Subsidie gegarandeerd

Deze Opel-subsidie is gegarandeerd. Dat betekent dat de subsidie los staat van het wel of niet bijvullen van de subsidiepot van de overheid. Je hoeft dus niet te wachten tot de subsidiepot weer vol zit of een productieplek te reserveren. De koop is gelijk rond, inclusief subsidie. Zo blijven ook meteen de levertijden zo kort mogelijk.

Steeds meer elektrische Opel-modellen

Opel heeft steeds meer volledig elektrische modellen. Voor deze subsidie-aanbieding is er bijvoorbeeld keuze uit de vlotte Corsa-e en de gedurfde Mokka-e. Verder biedt Opel de Rocks-e, die van zichzelf al heel betaalbaar is. De komende jaren wordt het aanbod volledig elektrische Opel-modellen nog verder uitgebreid, bijvoorbeeld met de Astra-e.

Opel geeft nu al subsidie op de aanschaf van een EV