Skip To Content
Home

Opel Combo-e Life: nu bestelbaarMultitalent met ongekend veel interieurruimte

Opel Combo-e Life

Opel blijft het aanbod van geëlektrificeerde modellen verder uitbreiden. Na de Corsa-e, Mokka-e, Grandland X Hybrid en Zafira-e Life opent Opel de orderboeken van de nieuwe, volledig elektrische Opel Combo-e Life. Het is de eerste volledig elektrische aangedreven Leisure Activity Vehicle (LAV) van Opel.

De vanafprijs

De Nederlandse vanafprijs is met € 38.537 bijzonder scherp, vooral na aftrek van subsidies. Dan is de Combo-e Life al leverbaar vanaf € 34.537. De nieuwe Combo-e Life staat vanaf dit najaar bij de dealers.

Ook geschikt voor mij?

Voor wie is de Opel Combo-e Life geschikt? Goede vraag, waarop we natuurlijk een antwoord hebben. De auto is ideaal voor gezinnen die regelmatig met kinderen activiteiten ondernemen en die ook graag kiezen voor ‘groene’ mobiliteit. Het is een veelzijdig multitalent met ongekend veel interieurruimte en comfortvoorzieningen.

Opel Combo-e Life

Vijf zitplaatsen

De nieuwe Combo-e Life is in Nederland verkrijgbaar in de L1-lengtemaat (4,40 meter) met vijf zitplaatsen. De bagageruimte biedt een inhoud van 597 liter. Door het neerklappen van de stoelen achterin is de ruimte uit te breiden naar 2.126 liter. Met de optionele, neerklapbare passagiersstoel voorin is er voldoende laadlengte voor het meenemen van bijvoorbeeld een surfplank.

Elektromotor en prestaties

Nog even de prestaties dan: Opel rust de Combo-e Life uit met een krachtige elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en 260 Nm koppel. Het model accelereert daarmee in 11,2 seconden van 0-100 km/u. De topsnelheid is begrensd op 130 km/u. De energie is afkomstig uit een 50 kWh lithium-ion batterij. Deze batterij is onder de vloer geplaatst, tussen de voor- en de achteras en snoept geen ruimte weg in het interieur.

Opel Combo-e Life

Snel opladen

De batterij opladen is zo gepiept. Bij een 100 kW DC-snellaadstation kan de batterij in 30 minuten tot 80 procent worden opgeladen, opladen thuis kan natuurlijk ook. De Opel Combo-e Life is in Nederland standaard uitgerust met een 3-fase 11 kW boordlader. De actieradius van de Combo-e Life is vastgesteld op 280 kilometer (WLTP). Op de batterij geeft Opel liefst acht jaar of 160.000 km garantie op behoud van ten minste 70% van de oorspronkelijke capaciteit. Meer weten over de nieuwe Opel Combo-e Life? Kijk dan hier voor meer informatie.

Opel Combo-e Life