Skip To Content
Home

De Opel-e Rally Collection6 toffe items voor de rallyfans

De Opel-e Rally Collection

Ter ere van de nieuwe Opel Corsa-e Rally introduceert Opel de Opel-Rally Collection. De collectie zit vol met toffe items voor de rallyfans, van jacks en t-shirts tot een stoere cap.

Opel-e Rally Beanie

Perfect voor de koudere dagen! De unisex omkeerbare muts in antraciet/geel is dubbel gebreid om je zo warm mogelijk te houden. Aan de zijkant vinden we een rubberen badge. Prijs: 11,90 euro, inclusief BTW. 

De Opel-e Rally Collection

Opel-e Rally Cap

Deze stoere zwarte pet heeft een ton-sur-ton e-Rally-logo geborduurd op de zijkant, gelaserde luchtgaten inclusief opgestikt label ‘#OpelRally’ op de achterkant. Een rubberen badge met Opel Motorsport-logo maakt het af. Prijs: 24,90 euro, inclusief BTW. 

De Opel-e Rally Collection

Opel-e Rally softshell-jack

Deze grijze softshell-jas met zwarte wig-inzet op de bovenmouw, print op de voorkant en de cup, rubberen Opel Motorsport-logo op de borst, verstelbare mouwboorden met zwarte klittenbandsluiting en individuele ritstrekkers met het Opel e-logo is er voor de echte fans. De capuchon van geel Birds Eye Mesh kan met behulp van een trekkoord individueel in de breedte worden versteld. Prijs: 129,90 euro, inclusief BTW.

De Opel-e Rally Collection

Opel-e Rally sweatshirtjack

Sweatshirtjas met kangoeroezak in gevlekt grijs, bedrukt e-logo, rubberen Opel Motorsport-logo en mouwen in contrasterend zwart. Capuchon aan de binnenkant met Birds Eye Mesh in geel, koorden van polyester met grote ogen en rubberen koorduiteinden. De gele rits past perfect bij de ritstrekkers. Het e-logo rondt het harmonieuze design af. Prijs: 79,90 euro, inclusief BTW.

De Opel-e Rally Collection

Opel-e Rally T-Shirt

Hier gaat het hart van de autosportliefhebber sneller van kloppen: een sportief T-shirt in wit met stijlvol motief. Prijs: 24,90 euro, inclusief BTW.

De Opel-e Rally Collection

Opel Corsa-E Rally speelgoedauto 1:64

Leuke Opel Corsa E-Rally speelgoedauto in schaal 1:64. Inclusief verzamelkaart met informatie in drie talen (Duits, Engels en Frans over aantal cilinders, cilinderinhoud, vermogen in pk, snelheid, acceleratie van 0 tot 100 km/u, leeggewicht en koppel. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Prijs: 3,75 euro, inclusief BTW.

De Opel-e Rally Collection