Skip To Content
Home

Opel zorgt voor vrolijkheid op de wegEen frisse tint tussen al het grijs

Opel zorgt voor vrolijkheid op de weg

‘Iedereen rijdt maar in een saai grijze, zwarte of witte auto’. Die klacht heb je vast wel eens gehoord, of zelf uitgesproken. Opel is het daar volledig mee eens. Daarom zijn onze populairste modellen standaard voorzien van een vrolijk kleurtje.

Vrolijke kleuren

Een felle kleur kiezen voor je auto kan best spannend zijn. Is het niet te opvallend? Ook vragen veel merken een flinke meerprijs voor een vrolijke lakkleur, terwijl wit, zwart of grijs standaard zijn. Daardoor is het straatbeeld vaak maar grauw. Daar brengt Opel verandering in, want de populairste modellen zijn standaard uitgevoerd in een vrolijke kleur.

Fris groen voor de Mokka

Zo is de Opel Mokka standaard uitgevoerd in Matcha Green. Daarin komt het opvallende design van de auto wat ons betreft optimaal tot zijn recht. Voltaic Blue of Rubi Red staan hem trouwens ook erg goed. Toch liever zwart, wit of grijs? Dat kan natuurlijk ook nog steeds. De populaire Opel Crossland en het succesnummer Corsa zijn standaard gespoten in Orange Fizz. Een vrolijke kleur en lekker Hollands. Ook hier zijn rood en blauw leuke alternatieven.

Opel zorgt voor vrolijkheid op de weg

Flitsend geel voor de Astra

Ook buiten de compacte klasse zorgt Opel voor vrolijkheid. De standaardkleur voor de nieuwe Opel Astra is bijvoorbeeld... geel! Deze vrolijke kleur, die luistert naar de naam Amber Yellow, zorgt er ook hier voor dat het design optimaal tot uiting komt. Zeker in combinatie met een contrasterend zwart dak en de GS-Line ziet de Astra er in het geel erg goed uit, al zeggen we het zelf. Ook het heldere Vertigo Blue en het gepeperde Peperoncino Red zijn mooie alternatieven.

Opel zorgt voor vrolijkheid op de weg

Welke kleur kies jij?

Ben jij ook wel toe aan een fris kleurtje? Kijk dan gauw eens op www.opel.nl in de configurator van jouw favoriete Opel-model. Welke kleuren zijn jouw favoriet?