Home
Opel Corsa

Opel Corsa-e

Liever elektrisch rijden?

Bij Opel hebben we ook de 100% elektrische Ampera-e en Corsa-e. Volledig elektrisch rijden, zonder uitstoot. Nóg schoner dus. De Opel Ampera-e rijdt u tijdens de Opschoonweken voor €489 per maand. U stapt in de Corsa-e vanaf €445 per maand. Beide maandtarieven zijn op basis van 60 maanden, 10.000 kilometer per jaar, via Opel Private Lease. Kom snel naar de Opel dealer en help ons mee ‘Opschonen’!

Opel Corsa-e

50 kWh Edition

VANAF
€ 445/mnd

BESCHIKT STANDAARD OVER

  • 337 km actieradius (WLTP)*
  • Radio met 7" scherm incl. Bluetooth
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Active Lane Keep Assist


Bekijk details

Prijzen op basis van 10.000 km per jaar en 60 maanden.

Waar kunnen wij u mee helpen?

DE VOLGENDE STAP:

Opel Corsa-e

Slooppremie

Slooppremie

Neemt u afscheid van uw huidige, trouwe beestje van 15 jaar of ouder? Kies dan voor een nieuwe, zuinige Opel en ontvang tijdens de Opschoonweken óók een slooppremie van € 1.000 cash. Zo maken we samen Nederland een beetje schoner. Bekijk hier de actievoorwaarden.

ALLE KOSTEN INBEGREPEN, BEHALVE DE BRANDSTOF.

ALLE KOSTEN ZIJN INBEGREPEN, BEHALVE DE BRANDSTOF.

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Kosten van reparatie en regulier onderhoud
  • Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
  • Cascoverzekering
  • Ongevallen inzittenden verzekering
  • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland

*Sinds 1 september 2017 wordt voor de typegoedkeuring van bepaalde voertuigen de WLTP-testprocedure (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure) gebruikt. Deze testprocedure wordt onder meer gebruikt voor de vaststelling van het bereik (de actieradius) van elektrische auto's. Sinds 1 september 2018 heeft de WLTP-testprocedure de tot dan toe gebruikte NEDC-meetmethode (New European Driving Cycle) volledig vervangen. Omdat de WLTP-testritten onder meer realistische omstandigheden worden uitgevoerd, is het elektrische bereik in veel gevallen lager dan in de voormalige NEDC-meting. Het bereik in de dagelijkse praktijk zal uiteraard zowel verschillen van het bereik volgens WLTP en NEDC, omdat het werkelijke bereik beïnvloed wordt door de weg- en weersomstandigheden, de rijstijl en de belading van de auto. Lees hier meer over de berekening van het rijbereik.

De actietarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar via Opel Private Lease en gelden voor geselecteerde Opel modellen. Het totaalvoordeel tot €2.400, is gebaseerd op de nieuwe Opel Corsa Edition 1.2 start/stop handgeschakelde 5-bak 55kW (75pk), waarbij 60 maanden is vermenigvuldigd met een korting van €40 per maand. Alle bedragen zijn maandtarieven inclusief btw. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken en opties tegen meerprijs bevatten. De aanvraag voor een Opel private leasecontract binnen deze actie dient tussen 1 maart 2020 en 31 maart 2020 bij een officiële Nederlandse Opel Dealer of via Opel.nl plaats te vinden. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Keurmerk