Eropuit met Opel FlexFix.Fietsvervoer is in een handomdraai gefikst!


Wist u dat de gemiddelde Nederlander minimaal 1 tot 2 fietsen tot zijn beschikking heeft en dat er in totaal ruim 18 miljoen fietsen rondrijden in Nederland? Dat ruim de helft van de fietseigenaren ook in hun vrije tijd de fiets pakt en eropuit trekt? Veelal in de eigen omgeving, maar steeds vaker ontstaat de behoefte om ook buiten de provincie, of zelfs in Europa, de fietspaden te gaan verkennen. Alleen het fietsvervoer zorgt voor de nodige ongemakken. Maar laten wij nu dé oplossing hebben om binnen no-time extra fietsen op uw favoriete Opel te plaatsen. Zonder gedoe! Dankzij het unieke FlexFix ® fietsendraagsysteem. Op de Zafira Tourer en Astra Sports Tourer is het zelfs mogelijk om vier fietsen te vervoeren door middel van de FlexFix Plus adapter.


FlexFix® is een unieke, volledig geïntegreerde fietsendrager in de achterbumper van uw nieuwe Opel. Middels een hendel in de kofferbak schuift u het systeem eenvoudig als een lade uit de achterbumper en plaatst u er twee fietsen op. Bent u op de plaats van bestemming, schuift u het systeem net zo eenvoudig weer in. Zonder dat er iets gemonteerd/gedemonteerd moet worden óf (speciaal) gereedschap nodig is.


En niet alleen voor het moment dat u in uw vrije tijd er met de fiets opuit trekt is FlexFix® een ideale oplossing. Denkt u bijvoorbeeld ook aan FlexFix® indien u de auto liever buiten het stadscentrum parkeert. Of de kinderen tijdens een enorme regenbui van school af wilt halen en de fietsen direct mee naar huis wilt nemen. Met uitzondering van de Opel Mokka en ADAM passen er standaard twee fietsen met frames van 20" tot 28" op met een gewicht van maximaal 20 kg per stuk. Het totale systeem inclusief de FlexFix Plus adapter* kan in totaal maximaal 100 kg dragen. Dus ook geschikt voor de populaire e-bikes (elektrische fietsen). Allemaal in een handomdraai, dankzij FlexFix®!

Het FlexFix® systeem is verkrijgbaar op de ADAM, nieuwe Corsa, Astra, Meriva, Zafira Tourer en Mokka vanaf € 595,-. 

* De FlexFix Plus adapter is alleen beschikbaar voor de Zafira Tourer en Astra Sports Tourer.

 

De eenvoud en het gemak van het FlexFix® kunt u uiteraard pas écht ervaren, wanneer u in levende lijve kennis maakt met deze innovatie van Opel. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende kennismaking.

De Opel dealer legt u graagOnder het genot van een kopje koffie leggen wij aan u uit hoe u het systeem in drie eenvoudige stappen in – én uitgeklapt. Zonder gereedschap! Ervaar ook het voordeel van FlexFix® in uw schuur of garage, want ruimte reserveren voor opslag is niet nodig. Wij zullen het u demonstreren.  

FlexFix® is een unieke oplossing wanneer u snel, eenvoudig en zonder gereedschap fietsen wilt vervoeren op uw favoriete Opel. Maar wanneer u tevens een aanhangwagen of caravan met uw auto wilt trekken, is dit niet mogelijk in combinatie met het FlexFix® draagsysteem. In dat geval adviseren wij u graag over goede alternatieven. Bijvoorbeeld een Twinny Load fietsendrager.


Bij Twinny Load ligt de nadruk al vele jaren op crankbevestiging. De fiets staat stabiel, de drager is licht en het bevestigen van de fiets kent geen geheimen. Dankzij de verstelbare bevestiging kunnen verschillende type fietsen gelijktijdig vervoerd worden. De Opel dealer kanWij kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden die Twinny Load u kan bieden op uw nieuwe Opel.