Opel Combo Tour - Overview
Consumentenprijs vanaf:
€ € 30.964,00

DE OPEL COMBO TOUR.

De veelzijdige gezinsauto.

Ruimte en flexibiliteit zijn de twee meest opvallende eigenschappen van de Opel Combo Tour. Maak kennis met een interieur dat perfect is ingesteld op alle gezinsactiviteiten, werk, sport, vrije tijd en vakanties. En wat u ook doet, wie of wat u ook meeneemt: alle inzittenden genieten van royaal comfort en veel bewegingsruimte.

 

De Combo Tour is ontworpen met het oog op maximale veelzijdigheid en gemak bij het in- en uitladen. U kunt kiezen tussen versies met vijf of zeven zitplaatsen, beide standaard voorzien van twee praktische schuifdeuren aan de zijkanten. U merkt het verschil met openslaande portieren vooral bij het in- en uitstappen. Ook de enorme bagageruimte is bijzonder gemakkelijk toegankelijk, of u nu kiest voor de hoog openslaande achterklep of de optionele asymmetrische achterdeur.


Vergroten

Een schitterende combinatie

De Opel Combo Tour is tegelijk robuust én elegant. Een functioneel design met een onweerstaanbare uitstraling.


Vergroten

Op alles berekend

De Opel Combo Tour omringt u met zorg, zodat het u en uw passagiers aan niets ontbreekt. Bovendien is veel aandacht geschonken aan de veiligheid van alle inzittenden en alles wat u maar wilt vervoeren. Om aan ieders wensen te voldoen heeft u de keuze uit een groot aantal comfortabele opties.


Vergroten

Lang leve het gemak

Gemakkelijk in- en uitstappen, een zee van flexibel in te delen ruimte, tot zeven zitplaatsen en een groot aantal praktische extra’s: de Opel Combo Tour is als een echt multi-talent overal op voorbereid. In de 7-zits uitvoering zijn de stoelen op de tweede rij neerklapbaar en kantelbaar en kunnen de stoelen op de derde rij verwijderd worden. Zo kan de bagageruimte in fasen worden uitgebreid van 800 tot 3.200 liter.

 


Vergroten

Zuinigheid is troef

Spaarzaam met brandstof, lange service-intervals en een lange garantie tegen doorroesten: de Opel Combo Tour doet geen grote aanslag op de financiën van uw gezin.


Voor wie meer wil
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel Combo Tour.