Lease tarieven

Opel modellen.

Bij Opel kunt u kiezen voor diverse aantrekkelijke zakelijke modellen. Deze speciale uitvoeringen zitten boordevol luxe opties en zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting. Omdat deze uitvoeringen niet meelopen in tijdelijke acties van Opel, profiteert u bovendien van een extra scherpe prijs.


Nieuwe Opel Insignia.
Vol ambitie.

De nieuwe Insignia is dé keuze voor de zakelijke rijder met ambitie. Ontdek snel de zakelijke luxe van de Business Executive. Verleidelijk design, extra ruimte en geavanceerde innovaties zorgen dat u in stijl, comfortabel en veilig op weg gaat.


U rijdt de nieuwe Opel Insignia zakelijk al vanaf €489,- per maand via Opel Leasing*.


Opel Corsa.
In 3-drs en 5-drs uitvoering.

De Opel Corsa Business+ is leverbaar met de meest luxe opties en talloze uitgebreide veiligheidssystemen. Deze features maken autorijden comfortabeler, veiliger en gewoon veel leuker. En dat merkt u direct zodra u instapt!

 

U rijdt de Opel Corsa zakelijk al vanaf €265,- per maand via Opel Leasing*.


Opel Zafira.
Met ruimte voor 7 personen.

De Opel Zafira biedt ruimte voor 7 personen en maar liefst 1.860 liter bagageruimte als u alle stoelen achterin neerklapt. Wilt u passagiers én bagage vervoeren, dan kunt u één of meer stoelen neerklappen. Welke combinatie u ook nodig heeft, u past het interieur altijd in een handomdraai aan.

 

U rijdt de Opel Zafira zakelijk al vanaf €469,- per maand via Opel Leasing*.


Opel Crossland X.
It's a goodlife!

De veelzijdige Opel Crossland X oogt cool én is ongelofelijk praktisch. Door de unieke mix van functionaliteit, wendbaarheid en sportieve elegantie is de Opel Crossland X de ideale auto voor in de stad en ook heel comfortabel voor langere ritten: een compacte all-rounder.

 

U rijdt de Opel Crossland X Online Edition met 1.2 motor (81pk) zakelijk v.a. €319 per maand via Opel Leasing*.

 

 


Opel Grandland X.
Atletisch en avontuurlijk!

De nieuwe Opel Grandland X is de sportieve en elegante crossover van Opel. De compacte CUV heeft een bagageruimte tot 1.652 liter en is optioneel leverbaar met een zwart dak. Speciaal voor de zakelijke berijder is er ook een Business Executive uitvoering.

 

U rijdt de Opel Grandland X Business Executive met 1.2 Turbo motor (130pk) zakelijk v.a. €449 per maand via Opel Leasing.*

 

 


Opel Mokka X.
Iedere situatie onder controle.

De Opel Mokka X oogt nog stoerder en avontuurlijker. Kwaliteit, comfort en ergonomie zijn van hoog niveau. Ook het premium-interieur geeft de Mokka X een verfijnde uitstraling en biedt innovatieve opties die u van de premium klasse mag verwachten.

 

U rijdt de Opel Mokka X zakelijk al vanaf €389,- per maand via Opel Leasing*.

 


Opel Astra 5-deurs.
Tart de Topklasse.

Auto's met een inspirerende technologie vragen om een design dat even geweldig is. De nieuwe Astra maakt dat van alle kanten waar. En het interieur is voorzien van veel details die u niet zo snel zou verwachten in de compacte klasse.

 

De Opel Astra 5 deurs is verkrijgbaar vanaf €319,- per maand via Opel Leasing*.


Opel Astra Sports Tourer.
Biedt ruimte voor al uw plannen.

De Astra Sports Tourer is bij uitstek geschikt voor lease rijdend Nederland. Deze Astra biedt een uiterst sportief design, een zeer complete standaarduitrusting, vele praktische innovaties en ongekend rijplezier. Niet alleen zakelijk maar ook privé kunt u met de nieuwe Astra Sports Tourer alle kanten op.

 

U rijdt deze ruime stationwagen zakelijk al vanaf €349,- per maand via Opel Leasing.

* Lease via Opel Leasing. Gebaseerd op 60 maanden 20.000 km, €150 eigen risico per niet verhaalbare schade, inclusief inzittenden- en rechtsbijstandverzekering. Dat is compleet en geheel verzorgd rijden tegen de laagste kostprijs per kilometer.