Skip To Content
Home

Financiering.De producten van Opel Finance.

GLKG

OFS

Opel huurkoop

 

De keuze voor zekerheid

Met Opel Huurkoop kiest u voor zekerheid. Door de combinatie van een vaste looptijd, een vaste rente en een vast maandbedrag weet u precies waar u aan toe bent.

Hoe werkt Opel Huurkoop?

Dit is een financiering waarbij u het aankoopbedrag voor uw auto leent. Vervolgens betaalt u dat bedrag terug in vaste maandelijkse termijnen, vermeerderd met een vaste rente. De hoogte van het maandbedrag hangt af van het type auto dat u kiest, de looptijd van de financiering en een eventuele aanbetaling. U wordt eigenaar van de auto zodra u het laatste maandbedrag heeft betaald. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Uw keuze

U bepaalt zelf het te financieren bedrag en de looptijd van uw financiering, waarbij u de keuze heeft tussen: 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Een aanbetaling mag, maar is niet verplicht.

Opel Huurkoop is geschikt voor Opel personen en bedrijfswagens. Wanneer u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen kunt u rekenen op een uiterst scherpe inruilprijs. Hierdoor verlaagt u ook uw maandbedrag.

Vind hier uw dichtstbijzijnde Opel dealer

*Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance, handelsnaam van GMAC Nederland N.V. te Breda (KvK nr. 24107861, AFM registernr. 12013025). Voor informatie over de producten van Opel Finance, de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (076-5448932). Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Drukfouten voorbehouden.

Opel huurkoop met slottermijn

De keuze voor flexibiliteit

Met een Opel Huurkoop met Slottermijn kiest u voor flexibiliteit. Net als bij een Lening op afbetaling bent u verzekerd van een combinatie van een  vaste looptijd, een vaste rente en vaste maandbedragen met uitzondering van het laatste termijn. Dit vormt een vooraf afgesproken verhoogde slottermijn. Door dit slottermijn betaalt u lagere maandbedragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en behoudt u budget voor andere uitgaven.

Aan het einde van de looptijd hebt u de keuze of u de slottermijn afbetaalt of herfinanciert.*

Hoe werkt Opel Huurkoop met Slottermijn?

Dit is een financiering waarbij u het aankoopbedrag voor uw auto leent. Vervolgens betaalt u dat bedrag terug in vaste maandelijkse termijnen, met een vooraf afgesproken verhoogde termijn aan het einde van de looptijd, vermeerderd met een vaste rente. De hoogte van het maandbedrag hangt af van het type auto dat u kiest, de looptijd van de financiering en een eventuele aanbetaling. U wordt eigenaar van de auto zodra u het laatste maandbedrag hebt betaald. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Uw keuze

U bepaalt zelf het te financieren bedrag en de looptijd van uw financiering waarbij u de keuze heeft tussen: 24, 36, 48 of 60 maanden. Een aanbetaling mag, maar is niet verplicht.

Opel Huurkoop met Slottermijn is geschikt voor Opel personen en bedrijfswagens. Wanneer u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen kunt u rekenen op een uiterst scherpe inruilprijs. Hierdoor verlaagt u ook uw maandbedrag.

Vind hier uw dischtstbijzijnde Opel dealer

* Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance, handelsnaam van GMAC Nederland N.V. te Breda (KvK nr. 24107861, AFM registernr. 12013025). Voor informatie over de producten van Opel Finance, de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (076-5448932). Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Drukfouten voorbehouden.

Opel2Go

Altijd rijden met de nieuwste Opel? Met Opel2Go kunt u elke 2 jaar rijden met een nieuwe Opel.

Wist u dat een groot deel van alle auto’s wordt gefinancierd? Daarnaast rijdt men het liefst vaker in een nieuwe auto en dat met zo laag mogelijke maandlasten. Met Opel2Go kunt u elke 2 jaar in een nieuwe Opel rijden en dat tegen een vergelijkbaar maandbedrag met een vergelijkbare aanbetaling.

Hoe werkt Opel2Go?

U kiest het model van uw voorkeur. U selecteert de opties en accessoires van uw keuze. Vervolgens geeft u de gewenste looptijd aan en hoeveel kilometers u verwacht te rijden. Daarnaast geeft u aan of u een aanbetaling wilt doen. Met deze informatie wordt uw maandbedrag  berekend. Hoe dat precies werkt, leest u hieronder.

Extra zekerheid

In tegenstelling tot andere financieringen wordt er bij Opel2Go een gegarandeerde restwaarde afgegeven.  Met deze garantie, bent u beschermd tegen onverwachte waardedalingen op de occasion markt. Met andere woorden, u weet al wat uw auto minimaal waard is aan het einde van de looptijd. Dat is zekerheid!

Daarnaast zorgt de gegarandeerde restwaarde ervoor dat de maandbedragen lager zijn. Dit stelt u in staat om extra luxe toe te voegen of in een grotere auto te rijden.

Uw opties

Aan het einde van de looptijd heeft u de keuze uit de volgende 3 mogelijkheden*

-        Inruilen

Verder met een nieuwe Opel? Dan kunt u uw oude Opel inleveren. Zonder zorgen kunt u overstappen in een nieuwe Opel tegen een vergelijkbaar maandbedrag.

-        Blijven rijden

Wanneer u uw Opel wilt houden, kunt u het bedrag gelijk aan de gegarandeerde restwaarde afbetalen of herfinancieren.

-        Inleveren

Wilt u niet meer verder rijden? Dan levert u uw Opel gewoon in.

 

Een optimale combinatie van keuze en zekerheid!

 

Contentheader

 

Meer informatie

Voor meer informatie en het aanvragen van Opel2Go kunt u contact opnemen met uw Opel dealer of Opel Finance.

Vind hier uw dichtstbijzijnde Opel dealer

* Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag en uw voldoening aan de algemene en bijzondere voorwaarden die behoren bij het Opel2Go-product. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance, handelsnaam van GMAC Nederland N.V. te Breda (KvK nr. 24107861, AFM registernr. 12013025). Voor informatie over de producten van Opel Finance, de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (076-5448932). Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Drukfouten voorbehouden.