Home

Movano ideale basis voor autotransport.Nieuwe ombouwvarianten via Opels uitgebreide Certified Conversions-programma.

De Opel Movano voorziet in de meest uiteenlopende transportbehoeften, ook als het gaat om het transport van auto’s. De Movano kan nu namelijk worden geleverd als autotransporter met een hoogwaardige opbouw van Tijhof Autotransportsystemen B.V. De ombouwspecialist uit Almelo is opgenomen in het kwaliteitsprogramma Opel Certified Conversions. Dat betekent dat de Opel Movano ook als autotransporter voldoet aan alle kwaliteitseisen van Opel Bedrijfswagens en dat de fabrieksgarantie van twee jaar zowel voor de bedrijfsauto als voor de ombouw geldt.

Opel Movano Autotransporter
De Opel Movano Autotransporter is gebaseerd op de Movano chassis cabine met voorwielaandrijving of met achterwielaandrijving en dubbellucht op de achteras. Er is keuze uit twee krachtige 2.3 CDTI BiTurbo-dieselmotoren en het maximale aanhangwagengewicht bedraagt 3.500 kg. De lichtgewicht opbouw van Tijhof bestaat uit een hulpchassis, een kopschot en een zelfdragende aluminium vloer. De twee handige, lichtgewicht, oprijplaten schuiven onder de vloer en led-zijmarkeringslampen zijn standaard.

De veelzijdigheid van de Opel Movano wordt extra bekrachtigd met de optionele luchtvering van VB-Airsuspension. Dankzij de zogenoemde ‘knielfunctie’ kan de oprijwagen aan de achterzijde zakken, waardoor een zo flauw mogelijke hellingshoek wordt gecreëerd. Ook biedt de luchtvering een constante rijhoogte en een verhoogde stabiliteit onder zware belading. Andere interessante opties zijn de elektrische lier, een spoiler achter de cabine inclusief verlichting en de bijpassende aanhangwagen met doorrijdmogelijkheid naar de autotransporter.

Ombouwspecialist
Tijhof Autotransportsystemen B.V. heeft al ruim zestig jaar ervaring met carrosseriebouw en behoort in ons land tot de grootste specialisten op het gebied vanautotransportsystemen. De gerenommeerde onderneming voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die Opel Bedrijfswagens aan zijn ombouwpartners stelt en verwelkomt Tijhof Autotransportsystemen B.V. als officieel ‘Opel Certified Converter’. Maatwerk en een ruime keuze aan mobiliteitsoplossingen zijn belangrijke kernwaarden voor Opel Bedrijfswagens, dat continu op zoek is naar de beste ombouwspecialisten om het Opel Certified Conversions-programma verder uit te breiden.