Opel Movano - Overview

DE OPEL MOVANO.

No job too big.

Voor de Opel Movano is 'No Job Too Big'. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren. En door een groot aanbod van opties heeft u de mogelijkheid uw werkruimte helemaal aan uw eigen behoeften aan te passen.


OPEL BEDRIJFSWAGENS ACTIEMAAND
Stap nu in een nieuwe Opel Movano vanaf €429,- per maand met onze Geen Gedoe lease! Een full-operational premium lease inclusief diverse upgrades en zonder gedoe. Lees hier verder.

 

Geen Gedoe Lease

Geen Gedoe Lease

Speciaal leasepakket voor echte ondernemers met gratis upgrades en zonder gedoe!

Lees meer
Opel Bedrijfswagens

Tijdelijk met gratis ombouw

Profiteer van een gratis ombouw én 5 jaar 0% rente op uw zakelijke financiering.

Lees meer

Vergroten

Een veelzijdig aanbod

De Opel Movano biedt om te beginnen de keuze uit de Gesloten Bestel en de Dubbele Cabine. Beide leverbaar in vier verschillende lengtes, drie dakhoogtes, diverse gewichtsklassen en met verschillende motoren. Zo kiest u met gemak de Movano die exact aan uw specifieke behoeften voldoet.


Vergroten

Comfort in beweging

De Movano, die werd ontworpen om nieuwe trends te vestigen op het gebied van comfort voor werknemers en passagiers, kan bogen op een verrassend aantal geavanceerde voorzieningen en nuttige opbergvakken. Airconditioning? Geen probleem. Verlichting en verluchting in vliegtuigstijl? Hij heeft het allemaal.


Vergroten

Bescherming van werknemer en lading

Net als ABS mag ESP® nooit een luxe zijn. Daarom biedt de Opel Movano ze allebei standaard aan op de achterwielaangedreven versies. En er zijn nog veel meer geavanceerde voorzieningen, plus een uitgebreide beveiliging van uw vracht.


Vergroten

Klaar om te presteren

Voor- of achterwielaandrijving, enkele of dubbele achterwielen… De Movano verzekert een beter weggedrag en lange service-intervallen. Hij rijdt letterlijk als een grote auto, maar vervult met zijn enorme laad- en sleepvermogen de rol van een uitmuntende transporter.


Vergroten

Verbruik met 8% verlaagd

De Movano biedt een gamma van zuinige dieselmotoren. Allemaal lossen ze uw professionele behoeften in, terwijl ze geraffineerd rijden en zowel het onderhoud als verloren tijd beperken. De ecoFLEX-versies zijn uitgerust met een Start/Stop-systeem dat een brandstofbesparing kan opleveren, zeker voor bedrijven die actief zijn in de stad.


Voor wie meer wil
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel Movano.