Skip To Content
Home

Opel Astra GSe standaard met AGR-sportstoelenSportiviteit en comfort gaan uitstekend samen

Goed zitcomfort is erg belangrijk. Thuis, op het werk achter het bureau, maar zeker ook onderweg in de auto. Daarom worden de modellen van Opel al jarenlang geleverd met AGR-gecertificeerde stoelen. AGR staat voor Aktion Gesunder Rücken, ofwel ‘actie gezonde ruggen’. Dat is een onafhankelijke Duitse vereniging die onderzoek doet naar hoe rugklachten voorkomen kunnen worden.

Perfecte ondersteuning, juist op lange ritten

De AGR-gecertificeerde stoelen passen perfect bij Opel. Opel vindt namelijk dat autostoelen niet alleen lekker moeten zitten, maar ook goede ondersteuning moeten bieden. Zeker op lange ritten. Op dit moment zijn de Opel-modellen Astra, Crossland en Grandland leverbaar met AGR-stoelen. Dat is voor de sportieve Opel Astra GSe niet anders.

Opel Astra GSe standaard met AGR-sportstoelen

Sportief comfort

De Opel Astra GSe-modellen zijn natuurlijk voorzien van sportstoelen, maar dat gaat zeker niet ten koste van het comfort. Zo zien de brede schouders van de stoel er niet alleen sportief uit, ze zorgen er ook voor dat de rug optimaal wordt ondersteund. Zowel bij sportief bochtenwerk als op een lange snelwegrit. Ook de geïntegreerde hoofdsteunen dragen bij aan een goede ondersteuning van het lichaam.

Talrijke instelmogelijkheden

Hoe je lichaamsbouw ook is, je vind altijd een comfortabele zitpositie. De AGR-sportstoel van de bestuurder is namelijk op maar liefst tien manieren te verstellen en de voorpassagier heeft zes instelmogelijkheden. Ook comfortabel: standaard stoelverwarming. Optioneel zijn de stoelen ook nog geventileerd en/of te voorzien van een geheugenfunctie. Als regelmatig verschillende bestuurders achter het stuur plaatsnemen, hebben zij met een druk op een knop hun ideale zitpositie weer terug.

Opel Astra GSe standaard met AGR-sportstoelen