Skip To Content
Home

GSe maakt comebackIconische letters in nieuw, sportief jasje

Opel-liefhebbers worden direct enthousiast bij het zien van de letters GSe. De drie letters staan namelijk symbool voor de sportieve, maar rijk uitgeruste modellen van Opel. Vele legendarische klassiekers dragen een GSe-badge. Nu is het tijd voor een grootse terugkeer.

GSe maakt een comeback

GSe krijgt nieuwe betekenis

De drie bekende letters krijgen wel een nieuwe betekenis. Voorheen stonden ze voor Grand Sport Einspritzung, wat ‘Grand Sport Injectie’ betekent. Voor de nieuwe Opel-modellen staan de letters voor Grand Sport Electric. GSe blijft namelijk wel een sportief submerk, maar dan met (deels) geëlektrificeerde aandrijving.

Elektrisch rijplezier

Dat elektrisch rijden, sportiviteit en rijplezier samen gaan heeft Opel al uitgebreid bewezen, onder meer met de ADAC Opel e-Rally Cup. De elektrische aandrijving zorgt namelijk voor een veel directere reactie op het gaspedaal dan een traditionele verbrandingsmotor kan bieden. Over prestaties is bij de aanstaande Opel GSe-modellen dan ook niets te klagen. Alle modellen zullen volledig ‘Autobahn-proof’ zijn.

Opel Manta GSe werpt blik in de toekomst

De recente Opel Manta GSe werpt alvast een blik in de GSe-toekomst. De auto legt een mooie link tussen verleden en toekomst. De tijdloze lijnen uit 1970 ogen nog steeds modern en hij biedt elektrische prestaties waar sportieve rijders enthousiast van worden. Als de Opel Manta GSe de toekomst is, laat die toekomst dan maar komen!

GSe maakt een comeback