Skip To Content
Home

Opel Manta GSe ElektroMOD wint Grand Prix du Festival Automobile InternationalHet verleden en het heden in één

Opel Manta GSe ElektroMOD wint Grand Prix du Festival Automobile International

Op het Festival Automobile International worden jaarlijks grote prijzen uitgereikt: de Grand Prix du Festival Automobile International. In de categorie conceptcars valt de Opel Manta GSe ElektroMOD in de prijzen. De jury vindt de auto “een succesvolle herinterpretatie van modellen van vroeger”. De Manta GSe ElektroMOD is namelijk niet zomaar een klassieker met wat moderne zaken, maar een auto die door echte liefhebbers met veel aandacht voor detail is klaargemaakt voor de toekomst.

De vakjury

De jury van de Grand Prix bestaat uit experts op gebied van autosport, architectuur, mode, design, cultuur en media. Mensen met kennis van zaken dus en dat maakt de onderscheiding extra eervol. Het Festival vond in 2022 voor de 37e keer plaats in Parijs en staat in het teken van de mooiste, meest succesvolle en meest vooruitstrevende autoprojecten van het afgelopen jaar.

Opel Manta GSe ElektroMOD wint Grand Prix du Festival Automobile International

Brug tussen verleden en heden

De Opel Manta GSe ElektroMOD is net zo sportief als de originele Manta GSe, maar combineert dat met de technologie van nu en van de toekomst. Onder de motorkap zit nu een elektromotor en het dashboard is voorzien van het Opel Pure Panel met twee geïntegreerde beeldschermen. Zo combineert de Opel Manta GSe ElektroMOD de tradities van Opel met de inspanningen die vandaag de dag worden gedaan voor een mooie toekomst.

Het Opel Pixel-Vizor meldt dan ook: “My German heart has been ELEKTRified. I am on a zero e-mission.” Ofwel: “Mijn Duitse hart is geëlektrificeerd, ik ben op een zero e-missie.”

Opel Manta GSe ElektroMOD wint Grand Prix du Festival Automobile International