Skip To Content
Home

Opel Mokka-e neemt de leidingEén op de vier elektrische B-segment SUV’s is een Opel Mokka-e

De Opel Mokka valt in de smaak, zeker ook als volledig elektrisch aangedreven Mokka-e. In Nederland is zelfs één op de vier elektrische SUV-modellen in het B-segment een Opel Mokka-e. Bijna de helft van alle Opel Mokka-klanten kiest voor de elektrisch aangedreven versie. De populariteit van het model is niet zo vreemd, al zeggen we het zelf.

Krachtige prestaties, grote actieradius en snel opladen

De elektromotor heeft een vermogen van 100 kW (136 pk) en 260 Nm koppel. Dat zorgt voor prestaties die passen bij zijn gedurfde uiterlijk. De topsnelheid is wel begrensd op 150 km/u, voor maximale efficiëntie. De actieradius bedraagt dan ook tot 338 km (WLTP). Is de batterij leeg, dan kan de Mokka-e met een 100 kW DC-snellader weer worden opgeladen. In dertig minuten is de batterij weer voor 80% vol. Overigens kunnen alle andere elektrische Opel-modellen eveneens met tot 100 kW snelladen. Regulier opladen aan een AC-laadstation kan met 11 kW.

Liever nog even niet elektrisch?

Is een elektrische auto nog niet iets dat bij je past? Dan kan je nog steeds bij de Opel Mokka terecht. Het was bij introductie een van de eerste modellen volgens Opels Power of Choice-benadering. Dat betekent dat er altijd wel een aandrijflijn voor je bij zit. Volledig elektrisch, of een efficiënte verbrandingsmotor naar keuze.

De Opel Mokka-e verkoopt zeer goed in zijn segment