Skip To Content
Home

Opel Zafira-e Life is ideaal voor dierenvriendAlle ruimte en comfort voor dat extra gezinslid

Oktober is een echte dierenmaand. Niet alleen is het op 4 oktober dierendag, op 10 oktober is het ook nog eens ‘wereld hondendag’. De Opel Zafira-e Life is misschien wel de ideale auto om met het hele gezin – inclusief de hond natuurlijk – op reis te gaan.

De Opel Zafira-e is ideaal voor dierenvriend

Ruimte voor iedereen

In de Opel Zafira-e Life is namelijk ruimte voor iedereen. Achterin is liefst 4,9 vierkante meter beschikbaar voor passagiers en bagage. Bovendien is die ruimte goed toegankelijk. De elektrisch bedienbare schuifdeuren bieden eenvoudig toegang tot de achterbank en de tildrempel achterin is slechts 65 centimeter hoog. Iedereen kan dus gemakkelijk instappen, van de kinderen tot de viervoeter.

De Opel Zafira-e is ideaal voor dierenvriend

De hond reist in alle comfort… en jij ook

Opel biedt zelfs verschillende accessoires die de reis voor de hond nog comfortabeler maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zachte bagageruimtemat? De robuuste mat beschermt ook gelijk de vloer van de bagageruimte. Er zijn ook beschermingsmatten voor de laaddrempel, zodat de poten bij het instappen gegarandeerd geen krassen maken. Voor kleinere huisdieren zijn er speciale kleden om over de achterbank te leggen. De kleden zijn gemakkelijk vast te maken aan de hoofdsteunen zodat ze op hun plaats blijven en kunnen ook gewassen worden. Heeft de hond lekker gezwommen? Dan bieden de luchtverfrissers wellicht uitkomst…

Tot slot zorgen verschillende transportaccessoires ervoor dat niet alleen de hond, maar ook nog steeds genoeg bagage in de Opel Zafira-e Life past. Van Thule-dakkoffers en -fietsendragers tot bagagetassen en scheidingsnetten. Ook een trekhaak behoort tot de mogelijkheden.

De Opel Zafira-e is ideaal voor dierenvriend

Veilig en volledig elektrisch onderweg

De reis verloopt in alle rust dankzij de volledig elektrische aandrijving. Een lange reis is geen probleem, want afhankelijk van de gekozen batterij bedraagt de actieradius een ruime 322 km (WLTP). Daarnaast zorgen verschillende veiligheids- en assistentiesystemen ervoor dat de reis optimaal veilig verloopt. Het entertainment aan boord wordt ook niet vergeten, met het Multimedia Navi-infotainmentsysteem met AppleCarPlay, Android Auto en navigatie met real-time verkeersinformatie.

De Opel Zafira-e is ideaal voor dierenvriend