Skip To Content
Home

Autoweek op pad met Opel Manta GSe Elektromod“Dit moet in productie”

Opel Manta GSe Elektromod

Een unieke kans: rijden met de Opel Manta GSe Elektromod. Autoweek-journalist Michiel Willebrands had geluk. Hij mocht op pad in deze elektrische Manta. Hoe hij dat vond? Zijn glimlach spreekt boekdelen.

Eerbetoon aan Manta

De Opel Manta GSe Elektromod is een eerbetoon aan de iconische en bijzonder tijdloze Opel Manta die vijftig jaar geleden werd geïntroduceerd met een viercilinder benzinemotor. Onder de kenmerkende zwarte motorkap is de viercilinder benzinemotor vervangen door een elektromotor met 108 kW (147 pk) vermogen en 255 Nm koppel. Natuurlijk gaan we niet alles verklappen, dus kijk vooral de video.

Een bijzondere ervaring

Autoweek: “Het is een beproefd recept: putten uit het verleden om plannen te maken voor de toekomst. Opel bereidt de achterban voor op verregaande elektrificatie van het modellengamma door een van zijn meest iconische ontwerpen te voorzien van een elektrische aandrijflijn. De Manta GSe Elektromod staat niet alleen maar mooi en geel te zijn, je kunt er ook gewoon mee de openbare weg op. Een bijzondere ervaring.”

Bekijk hieronder de video