Skip To Content
Home

Goedkoopste elektrische auto van Nederland kost € 8.499,-En je mag hem al vanaf je zestiende besturen!

De goedkoopste elektrische auto van Nederland

Opel maakt elektrisch rijden nóg meer voor iedereen bereikbaar. De nieuwe Opel Rocks-e is namelijk te bestellen vanaf € 8.499,-. Daarmee is het met stip de voordeligste elektrische auto van Nederland. Het bedrag liever spreiden? Je kunt hem ook financieren voor € 89,- per maand* en zijn er private leasemogelijkheden.

De goedkoopste elektrische auto van Nederland

Autorijden vanaf 16 jaar

Er is nog meer goed nieuws, want omdat de Rocks-e zo lekker compact is en een topsnelheid heeft van 45 km/u mag je al met de hem op stap met een bromfietscertificaat. Ofwel, je mag vanaf je zestiende al met de auto rijden. Een rijbewijs B is natuurlijk ook geldig.

De goedkoopste elektrische auto van Nederland

75 emissievrije stadskilometers

Ondanks, of juist dankzij zijn compacte afmetingen is de Opel Rocks-e ook lekker praktisch. Er is plaats voor twee inzittenden, er zijn verschillende opbergvakken voor bagage en andere spullen en dankzij de bescheiden afmetingen is de auto zeer wendbaar. De 5,5 kWh-batterij is in zo’n vier uur volledig opgeladen en biedt dan een actieradius van 75 kilometer (WLTP). Daarmee is de Rocks-e dus gewoon geschikt voor bijna al je dagelijkse ritjes. Meer weten over de Rocks-e? Kijk dan snel op www.opel.nl.

De goedkoopste elektrische auto van Nederland