Skip To Content
Home

Een Opel Astra die aan al je wensen voldoetUitgebreid accessoire-aanbod voor de nieuwe Opel Astra

De nieuwe Opel Astra en Opel Astra Sports Tourer zijn van zichzelf al een sterk aanbod. De zijn praktisch, hebben een op de bestuurder georiënteerde cockpit met PurePanel, zijn dankzij de plug-in hybride voor het eerst geëlektrificeerd en bovendien zien ze er stijlvol en zelfverzekerd uit. Dankzij nieuwe, op maat gemaakte Opel Original Accessories zijn ze ook nog volledig naar eigen smaak aan te kleden.

Accessoires voor de nieuwe Opel Astra

Een eigen accent

Opel biedt verschillende accessoires om het design van de Opel Astra een eigen accent te geven. Bijvoorbeeld met spiegelkappen in carrosseriekleur of juist stoere carbonlook. Ook de inzetstukken voor de velgen, verkrijgbaar in rood, geel, blauw of grijs, zijn echte eye-catchers. In het interieur zorgen de verschillende FlexConnect-accessoires ervoor dat alles mooi opgeruimd blijft en de reis nog leuker wordt. Dit zijn accessoires van kledinghangers tot tablethouders. Het volledige aanbod is hier te vinden.

Accessoires voor de nieuwe Opel Astra

Goed voorbereid op reis

Wil je je optimaal voorbereiden op een lange reis, dan bieden de verschillende transportaccessoires uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan dakkoffers, ski-, snowboard- en fietsendragers van onze partner Thule. De bagageruimte blijft opgeruimd, schoon en beschermd met de harde kofferbekleding met antisliplaag, een scheidingswand voor de bagageruimte en bagagenetten. Ook een trekhaak behoort tot de mogelijkheden, goed voor een maximaal trekgewicht van 1.550 kg (afhankelijk van Astra-uitvoering).

Accessoires voor de nieuwe Opel Astra

Opladen maar: accessoires voor de plug-in hybride

Om het opladen van de Opel Astra Plug-in Hybrid nog gemakkelijker te maken, is er de extra Mode 3-laadkabel met handige opbergtas. Net zo handig is de Universal Charger met drie adapters: CEE-16 (driefase) voor industriële AC-stopcontacten, Type EF voor huishoudelijke stopcontacten en Type 2 voor openbare laadstations. Zo kan je de Opel Astra Plug-in Hybrid echt overal gemakkelijk opladen. Het overzicht van alle laadaccessoires is hier te vinden.

Dit alles is nog maar een greep uit het totale aanbod. Neem gerust een kijkje in de online accessoirecatalogus en webshop.

Accessoires voor de nieuwe Opel Astra