Skip To Content
Home

Nieuwe Opel Astra vanaf nu bestelbaar!Prijzen vanaf 26.699 euro

Opel Astra

Opel heeft de orderboeken van de nieuwe Astra geopend. Dat betekent dat jij de nieuwe Astra vanaf nu kan bestellen. Dat is interessanter dan je denkt, want de vanafprijs bedraagt 26.699 euro. De levering start begin 2022, vanaf dan staat de nieuwe Astra ook bij de dealers.

Opel Astra

Diverse carrosserievarianten

We trappen af met de sportieve vijfdeurs hatchback. De elegante Opel Astra Sports Tourer verschijnt in de loop van 2022. En in 2023 komen we met een volledig elektrische Opel Astra-e. Kortom: er staat genoeg moois op stapel. De vijfdeurs hatchback wordt geleverd met diverse benzine- en dieselmotoren, alsook met efficiënte plug-in hybride aandrijflijnen.

Opel Astra

Verbrandingsmotor

De vanafprijs van 26.699 euro geldt voor de Astra 5-deurs 1.2 Turbo Start/Stop 110 pk met handgeschakelde zesbak. Deze krachtbron is er ook met 130 pk. Die variant is er me thandbak vanaf 29.699 euro en vanaf 31.649 euro met achttraps automaat. Dieselen kan met een 1.5 CDTI met 130 pk. De handbakversie kost minimaal 32.649 euro en de automaat begint bij 35.399 euro.

Opel Astra

Plug-in hybride Astra 1.6 Turbo Hybrid

Direct vanaf de introductie is de nieuwe Astra voor het eerst ook als plug-in hybride leverbaar, die veel vermogen en met zijn achttraps automaat maximale efficiency garandeert. Het systeemvermogen van de Astra Hybrid is 133 kW (180 pk) en het koppel bedraagt maar liefst 360 Nm. In de puur elektrische modus heeft de Astra Hybrid een emissievrije actieradius tot wel 61 kilometer (WLTP). Deze 180 pk sterke PHEV-variant van de Astra start bij 34.899 euro.

Opel Astra

Business Edition Hybrid

Voor de zakelijke rijder is de Business Edition Hybrid een zeer aantrekkelijke keus. Voor een zeer aantrekkelijke fiscale waarde vanaf €33.750 krijgt de klant een rijk uitgeruste Astra, standaard met onder meer het Pure Panel, 17-inch lichtmetalen wielen, adaptieve cruise control, een verwarmbaar stuurwiel en verwarmbare voorstoelen, AGR-gecertificeerde bestuurdersstoel en donker getinte ruiten achter.

Opel Astra

Kleuren

De nieuwe Opel Astra is leverbaar in de kleuren Amber Yellow, White Jade, Moonstone Grey, Vertigo Blue, Diamond Black, Peperoncino Red en Aluminium Grey.

Opel Astra