Skip To Content
Astra Modellen

Opel Astra

Kies jouw Astra model

De beste auto van Duitsland spreekt voor zich.
AUTO BILD 45/2022 & BILD am SONNTAG 46/2022. Categorie "Beste auto tot 50.000 euro".

Nieuwe Astra 5-deurs

Astra 5-deurs
Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis. 
Bekijk details Stel samen
Astra 5-deurs hybrid
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. 
Bekijk details Stel samen

Astra Sports Tourer

Nieuwe Astra Sports Tourer
De Opel Astra ademt veelzijdigheid, voeg daar de titel Sports Tourer aan toe en je bent verzekerd van grootse opbergmogelijkheden en de meest innovatieve bagage-oplossingen. De Opel Astra Sports Tourer is verkrijgbaar met de meest moderne en efficiënte benzine- en dieselmotoren en als geavanceerde plug-in hybride. 
Nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. Voeg daar de titel Sports Tourer aan toe en je bent verzekerd van grootse opbergmogelijkheden en de meest innovatieve bagage-oplossingen.  

Ontdek meer

Altijd het beste advies

Of het nu gaat om een privé- of zakelijke aankoop, de nieuwe Opel Astra inspireert met eersteklas design en technologie. Stel hem naar wens samen. Wij zijn er om te helpen bij je aankoop. De experts in de showroom zullen je adviseren over alle aspecten van financiering, lease of service. Ben je op zoek naar een Occasions, originele accessoires, nieuwe banden of de handleiding van jouw Opel? Jouw Opel dealer helpt je graag op weg.