Skip To Content
Astra Modellen

Opel Astra

Kies jouw Astra model

De beste auto van Duitsland spreekt voor zich.
AUTO BILD 45/2022 & BILD am SONNTAG 46/2022. Categorie "Beste auto tot 50.000 euro".
Benzine, Plug-in Hybrid of 100% elektrisch, aan jou de keuze. 

Nieuwe Astra 5-deurs

Astra 5-deurs
Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis. 
Bekijk details Stel samen
Astra 5-deurs hybrid
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. 
Bekijk details Stel samen

Astra Sports Tourer

Nieuwe Astra Sports Tourer
De Opel Astra ademt veelzijdigheid, voeg daar de titel Sports Tourer aan toe en je bent verzekerd van grootse opbergmogelijkheden en de meest innovatieve bagage-oplossingen. De Opel Astra Sports Tourer is verkrijgbaar met de meest moderne en efficiënte benzine- en dieselmotoren en als geavanceerde plug-in hybride. 
Nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. Voeg daar de titel Sports Tourer aan toe en je bent verzekerd van grootse opbergmogelijkheden en de meest innovatieve bagage-oplossingen.  

Ontdek meer

Altijd het beste advies

Of het nu gaat om een privé- of zakelijke aankoop, de nieuwe Opel Astra inspireert met eersteklas design en technologie. Stel hem naar wens samen. Wij zijn er om te helpen bij je aankoop. De experts in de showroom zullen je adviseren over alle aspecten van financiering, lease of service. Ben je op zoek naar een Occasions, originele accessoires, nieuwe banden of de handleiding van jouw Opel? Jouw Opel dealer helpt je graag op weg.
Private Lease

Nieuwe Astra Electric

Met de nieuwe Astra Electric staat er een ongekende, sensationele rij-ervaring op je te wachten. De nieuwe 100% elektrische Astra combineert de zelfverzekerde, atlethische Astra-stijl met geavanceerde rijtechnologieën en een emissievrije, volledig elektrische aandrijflijn. Daarmee is de Astra Electric dé essentie van vooruitstrevende Duitse techniek. Geniet van indrukwekkende acceleraties, een actieradius die geschikt is voor dagelijks gebruik en innovatieve snellaadtechnologie.

 

Vermogen

115 kW (165 pk) systeemvermogen voor intens en ontspannen rijplezier.

Actieradius

De nieuwe Astra Electric heeft een actieradius tot 418 km volgens de WLTP-norm, wat meer dan genoeg is voor dagelijks gebruik.

Opladen

Met 100 kW DC snelladen heb je de Astra Electric in slechts 26 minuten voor 80 procent opgeladen.

Astra Plug-in Hybrid

De Astra Plug-in Hybrid definieert het nieuwe Opel-tijdperk met toonaangevende plug-in hybride technologie: deze maakt compromisloze prestaties en efficiëntie mogelijk. Aan de buitenkant heeft hij een gedurfd design - met de iconische en gezichtsbepalende Opel Vizor®, waarachter sensoren en camera's schuilgaan voor de allernieuwste rijhulpsystemen. Aan de binnenkant zal absoluut het volledig digitale Pure Panel® met groot scherm en intuïtieve bediening in de smaak vallen. Neem plaats op de ergonomische Active Seats¹ en ervaar een nieuw gevoel van ontspannen rijden.

 

¹ optie

 

 • Buitenmaten: totale lengte: 4.374 mm, hoogte 1.441-1.470 mm, breedte 2.062 mm
 • Volume bagage-/laadruimte: 422-1.339 l
 • Max. trekgewicht geremd / ongeremd: 1.450 kg (12% helling) / 750 kg

Nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid

Nooit meer kiezen tussen wendbaar of ruim, groter of slimmer. De nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid combineert het beste van beide, zonder compromissen. De combinatie van geavanceerde Turbo- en elektromotoren geven je alle voordelen van zowel bewezen als innovatieve aandrijftechnologie. Binnenin is er alle ruimte die je nodig hebt, plus Advanced Driving Assistance-systemen en het grote, overzichtelijke Pure Panel®-display. 

 

 

 • Buitenmaten: totale lengte: 4.642 mm, hoogte 1.443 - 1.481 mm, breedte 2.062 mm
 • Volume bagage-/laadruimte: 516 - 1.553 l
 • Max. trekgewicht geremd / ongeremd: 1.400 kg (12% helling) / 750 kg

De nieuwe Astra GSe

De nieuwe Astra GSe beschikt over een krachtige en emissiearme Plug-in Hybride aandrijflijn van 225 pk, aangevuld met een reeks nauwkeurig afgestelde sportupgrades, van een verstevigd chassis tot prestatiegerichte stoelen, voor een Astra-rijervaring op een hoger niveau.

 

Kracht

1.6 Turbo versterkt door een 81,2 kW e-motor voor prestaties zonder compromis.

 

Design

Wees getuige van pure passie in beweging met de volgende generatie gedurfd en puur design.

De nieuwe Astra Sports Tourer GSe

Level up your drive. De nieuwe Opel Astra Sports Tourer GSe combineert hybride kracht, gedurfd design en meer bagageruimte om alles wat je nodig hebt in stijl te vervoeren.

 

Sportchassis

De Astra Sports Tourer GSe doet zijn naam eer aan met een verstevigd sportchassis met superieure schokdempers met Frequency Selective Daming (FSD)-technologie, nauwkeurig gekalibreerde besturing en motorgeluidsafstemming in Sport-modus.

 

 

Veelzijdig

Sneller, ruimer en slimmer. De royale inhoud van 1.553 liter wordt versterkt door het innovatieve Intelli-Space-systeem.

Astra

De Opel Astra luidt een nieuw tijdperk in - met een gedurfd design en toonaangevende technologieën zoals adaptieve IntelliLux LED® Pixel Matrix lampen, Intelli-HUD (Head up Display) en het semi-autonome Intelli-Drive systeem. De nieuwe benzinemotoren overtuigen door hun soepelheid en efficiëntie en zijn verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische 8-versnellingsbak. Het interieur matcht met de nieuwste generatie van het volledig digitale Opel Pure Panel® en is voorzien van ultramodern infotainment voor naadloze connectiviteit.

 

 

 • Buitenmaten: Totale lengte 4.374 mm, hoogte 1.441-1.470 mm, breedte 2.062 mm
 • Volume bagage-/laadruimte: 422-1.339 l
 • Max. trekgewicht geremd / ongeremd: 1.250-1.400 kg (helling van 12%) / 660-680 kg

Nieuwe Astra Sports Tourer

Wil je meer space? De nieuwe Astra Sports Tourer geeft je alle ruimte met een bagageruimte van 608 liter (uit te breiden tot maar liefst 1.634 liter met de stoelen neergeklapt) plus innovatieve opbergoplossingen om het interieur netjes en slim te gebruiken. Geniet van het gedurfde, dynamische rijkarakter van de Astra, nu met alle veelzijdigheid die je nodig hebt. 

 

 • Buitenmaten: totale lengte: 4.642 mm, hoogte 1.443 - 1.480 mm, breedte 2.062 mm
 • Volume bagage-/laadruimte: 597 - 1.634 l
 • Max. trekgewicht geremd / ongeremd: 1.200 - 1.500 kg (helling 12%) / 680 - 740 kg

Ontdek meer

Altijd het beste advies