Skip To Content
Home

Toffe accessoires voor Opel Grandland Maak je Grandland nog completer

Opel Grandland

Opel ontwikkelt voor elke auto die op de markt komt toffe accessoires. Zo ook voor de nieuwe Opel Grandland. Voor deze familie-SUV zijn een aantal praktische, maar ook elegante accessoires bedacht, precies afgestemd op de look & feel van de Grandland, maar ook op de afmetingen.

Dakkoffer en fietsendragers

Wie met het hele gezin op reis gaat met de Opel Grandland en net even wat meer bagageruimte nodig heeft, kan kiezen voor een robuuste dakkoffer. Opel heeft er diverse aanbieding en levert ook handige opbergsystemen voor bijvoorbeeld ski’s en snowboards. Ook fietsendragers zijn leverbaar. Opel werkte voor deze voorzieningen samen met partner Thule. De fietsendrager voor bovenop de trekhaak biedt plaats aan twee e-bikes.

Opel Grandland

Opel Grandland

Stoere treeplanken

Om zonder al te veel moeite het dak van de Grandland te bereiken, ontwikkelde Opel stoere aluminium treeplanken. Die vormen niet alleen een eyecatcher in het totale design, maar bieden ook extra veiligheid. Anti-slip rubberen noppen zorgen namelijk voor maximale grip voor je schoenen. Denk ook aan spatlappen voor de voorste en achterste wielkasten. Die houden opspattend vuil tegen.

Opel Grandland

Opel Grandland

Bagagebescherming

Het kan zijn dat je soms na een lange wandeling terugkomt bij de auto met laarzen die volledig onder de modder zitten. Denk dan eens aan de beschermingsmat voor de bagageruimte. Die ligt stabiel in de bagageruimte, heeft een anti-slip coating en houdt vocht en zand tegen. Opstaande randen zorgen ervoor dat het vuil niet onder de mat terechtkomt. Deze mat is ook handig als je een hond hebt. Zo heeft vuil geen kans. Als aanvulling op deze beschermingsmat levert Opel ook een net om bagage onder te klemmen.

Opel Grandland

Opel Grandland

FlexConnect

Onder de noemer FlexConnect heeft Opel diverse interieuroplossingen bedacht, zoals haken en kledinghangers, tablethouders en vouwtafels. Alles om het leven aan boord van de nieuwe Opel Grandland makkelijker te maken. Alle accessoires zijn verrassend bereikbaar voor iedereen. Informeer bij de lokale Opel-dealer naar de mogelijkheden.

Opel Grandland

Opel Grandland