Skip To Content
Home

Opel Mokka: wist je datjesDit moet je weten over de nieuwe Mokka

Opel Mokka 2021

De nieuwe Opel Mokka is Hip & Happening. Bovendien vallen er over de nieuwe Mokka opvallend veel leuke ‘wist je datjes’ te vertellen. Ben jij er klaar voor?

#1 Wist je dat…

de nieuwe Opel Mokka standaard al lekker groen is? Jawel, de Mokka wordt namelijk standaard geleverd in de opvallende metallic lak Matcha Green. Uiteraard zijn er ook diverse andere kleuren verkrijgbaar.

#2 Wist je dat…

die Matcha Green-kleur een verwijzing is naar de Opel 4 PS van weleer? Deze 4 PS werd in de volksmond ook wel de ‘Laubfrosch’ (boomkikker) werd genoemd. De 4 PS werd alleen in een donkergroene tint geleverd.

Opel Mokka 2021

#3 Wist je dat…

de nieuwe Opel Mokka de eerste nieuwe Opel is met het nieuwe familiegezicht, bestaande uit de Opel Vizor: een zwart paneel aan de voorzijde? De inspiratie van dit nieuwe gezicht komt van de Manta A. Lekker historisch verantwoord dus.

#4 Wist je dat…

de naam ‘Mokka’ nu voluit wordt geschreven en centraal is geplaatst op de achterzijde van de familie-crossover? Maakt het design toch helemaal af.

Opel Mokka 2021

#5 Wist je dat…

in het interieur vooral de volledig digitale cockpit, het zogenoemde Pure Panel, de aandacht trekt? Ook bijzonder: de nieuwe Mokka is zelfs leverbaar met massagestoelen. Lekker!

#6 Wist je dat…

de nieuwe Mokka vanaf de introductie al beschikbaar is met een elektrische aandrijflijn (Mokka-e)? Daarnaast kun je kiezen uit krachtige benzinemotoren en een efficiënte dieselmotor.

#7 Wist je dat…

er van de nieuwe Mokka ook een extra sportieve GS Line-uitvoering leverbaar is? Deze heeft opvallende rode details op de wielen en in het interieur. Ook heeft de GS Line een stoere rode sierlijn die de contouren van het dak volgt.