Skip To Content
Eigenschappen

Stijlvol en veelzijdig

Flexibiliteit

Tot 7 zitplaatsen
De Zafira Life Electric biedt toonaangevende flexibiliteit om de indeling aan te passen aan uw behoeften.  
Met tot 9 comfortabele zitplaatsen bent u overal op voorbereid. Of u nu voor uw werk of privé onderweg bent - er is plaats voor alles en iedereen.
Stoelindeling
In de Zafira Life Electric draait alles om flexibiliteit en comfort. De stoelen op de tweede en derde rij kunnen vooruit en achteruit worden geschoven voor extra beenruimte. 
De tweede en derde rij kunnen bovendien tegenover elkaar worden geplaatst, zodat uw passagiers onderweg kunnen vergaderen of praten. Om de ruimte nog meer naar behoefte in te delen kunnen stoelen worden neergeklapt of verwijderd.

Gebruiksgemak

Elektrisch bedienbare schuifdeuren

Via de elektrisch bedienbare schuifdeuren1 kunnen de passagiers achterin gemakkelijk instappen. 

 

1Rechts standaard, links optioneel.

 
Gemakkelijk openen en starten

Dankzij het eenvoudige Keyless Open & Start1, hoeft u nooit meer naar uw autosleutels te zoeken. Als ze in uw tas of jaszak zitten, is dat voldoende om de Zafira Life Electric te ontgrendelen en te starten.

 

1 Optie

 
Openslaande achterruit

Het raam in de achterklep kan onafhankelijk van de achterklep zelf geopend worden1. Handig om even snel kleinere bagage achterin te leggen of als er weinig ruimte is om de achterklep te openen.

 

1 Optie.

 
Afmetingen
De Zafira Life Electric is leverbaar in twee lengtes, elke met de perfecte balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim uitermate flexibel interieur. En alle twee minder dan 1,90 m hoog1, voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages. 

Veiligheid en innovaties

Airbags
Met airbags aan bestuurders- en passagierszijde, hoofd- en zij-airbags en gordijnairbags op de tweede en derde zitrij brengt de Zafira Life Electric alle inzittenden veilig van A naar B. 
Xenon-koplampen
Xenon-koplampenen LED-dagrijverlichting geven geeft de voorkant van de Zafira Life Electric niet alleen een elegante uitstraling, maar zorgen dat hij ook in alle weersomstandigheden beter wordt opgemerkt. 
Isofix

Alle zitplaatsen op de tweede en derde rij van de  Zafira Life Electric kunnen worden voorzien van ISOFIX-bevestigingspunten1 waarin eenvoudig en veilig een kinderzitje kan worden bevestigd.

 

1 Optie, beschikbaarheid afhankelijk van de zitconfiguratie.

 
Camerasystemen
Multifunctionele camera's aan de voor- en achterkant van de Zafira Life Electric verzamelen continu informatie voor diverse veiligheidssystemen, zoals de verkeersbordhekenning, vermoeidheids-assistenten de innovatieve "Surround View" achteruitrijcamera
Veiligheidssystemen
Adaptive Cruise Control1 regelt automatisch uw snelheid, zodat u een veilige afstand tot uw voorganger aanhoudt. 

De automatische noodrem-assistent1 komt in actie als u te dicht bij een ander voertuig of een voetganger komt. Dit systeem remt de Zafira-e Life als het nodig is automatisch  af om een aanrijding te voorkomen. De dodehoek-waarschuwing1 maakt de bestuurder opmerkzaam op voertuigen die in de dode hoek van Zafira-e Life naderen en waarschuwt met een symbool in de betreffende buitenspiegel. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend.

 

1 Optie.

Assistentiesystemen
Slimme assistentiesystemen maken het rijden in de Zafira Life Electric veiliger en minder vermoeiend. Zo waarschuwt Lane Departure Warning u met een geluidssignaal en een symbool op het dashboard als u uw rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten. 
Head-up display
Uniek in dit segment: in de Zafira Electric Life ziet u belangrijke informatie, zoals uw snelheid en de gegevens van de cruise control, duidelijk weergegeven op het Head-up display aan de onderkant van de voorruit. 
Automatisch grootlicht
Het automatisch grootlichtvan de Zafira Electric Life schakelt volledig automatisch tussen grootlicht en dimlicht. Zo kunt u zorgeloos met grootlicht rijden, zonder andere bestuurders te verblinden. 

Lounge op wielen

Panoramadak

De Zafira Electric Life is voorzien van een royaal panoramadak1 dat het interieur doet baden in licht en het gevoel van ruimte versterkt. Bij te felle zon of om 's nachts meer rust te bieden, kan het ingebouwde zonnescherm gesloten worden. 

 

1 Optie.

 
Hoogwaardig comfort
De Zafira Electric Life biedt onovertroffen zitcomfort met elektrisch verstelbare voorstoelen met massagefunctie en individuele stoelen op de tweede en derde zitrij. 
Electronic climate control
Dankzij Electronic Climate Control met twee zones kunnen de inzittenden voorin en achterin hun ideale temperatuur instellen, die vervolgens automatisch wordt gehandhaafd. 

Connectiviteit

Infotainment
Vind de snelste weg naar uw bestemming met het geavanceerde Multimedia Navi1 met Live Navigatie2. De route wordt duidelijk weergegeven op het grote 7-inch touchscreen, dat via Apple CarPlay™3. ook toegang geeft tot muziek en gegevens op uw smartphone.
 
Opel connect
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan, met speciale diensten voor elektrisch rijden.  

Rijdynamiek

Wegligging
Laat u niet misleiden door zijn grootte: de Zafira Electric Life is bijzonder wendbaar en dynamisch. Hij rijdt net zo soepel en stabiel als u van een Opel verwacht. 

Opel+ accessories

Meeting your individual needs

Express yourself with original Opel+ accessories and make the most out of your Zafira-e Life. Designed and tested for your Opel.

PIcture may differ from product on sale.

What's next?