Skip To Content

ALLES OVER OPLADEN

Hieronder vind je alle informatie die je zoekt over de actieradius en het opladen van de Opel Rocks Electric. Heb je nog andere vragen? Bekijk dan ook onze FAQ.
LAADINFRASTRUCTUUR
Met een groeiend netwerk van laadstations in grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven, biedt de Opel Rocks Electric gemakkelijke toegang tot oplaadpunten, waardoor jouw reizen moeiteloos verlopen.
ACTIERADIUS EN EFFICIËNTIE
De Opel Rocks Electric biedt een indrukwekkende actieradius, waardoor je met vertrouwen jouw dagelijkse ritten kunt maken. De efficiënte batterijtechnologie zorgt voor een betrouwbaar en langdurig gebruik.
OPLAADTIJD EN GEMAK
Met snelle oplaadmogelijkheden kunt je jouw Opel Rocks Electric snel en eenvoudig opladen, waardoor de wachttijd minimaal is en je snel weer de weg op kunt voor jouw avonturen in de stad.
FINANCIËLE VOORDELEN
Ontdek de financiële voordelen van de Opel Rocks Electric, waaronder mogelijke subsidies, belastingvoordelen en lagere operationele kosten, waardoor elektrisch rijden niet alleen slim maar ook betaalbaar is.
OPLADEN IN DE STAD
Geniet van het gemak van opladen in drukke stadscentra, met speciale laadpunten nabij universiteiten en populaire bestemmingen, waardoor jouw Opel Rocks Electric altijd klaar is voor je stedelijke avonturen.
SLIMME LAADTECHNOLOGIE
De Opel Rocks Electric is uitgerust met geavanceerde laadtechnologieën en slimme functies om je te helpen jouw batterij optimaal te benutten, waardoor je jezelf kunt concentreren op de reis in plaats van op het opladen.