Skip To Content

ALLES OVER VEILIGHEID

Hieronder vind je alle informatie die je zoekt over de veiligheid en het gebruik van de Opel Rocks Electric. Heb je nog andere vragen? Bekijk dan ook onze FAQ.
VEILIGHEIDSKENMERKEN
Met geavanceerde veiligheidskenmerken, zoals adaptieve cruisecontrol en automatische noodremmen, biedt de Opel Rocks Electric een beschermende rijervaring, waardoor u met vertrouwen door de stad kunt navigeren.
STRUCTUUR EN DUURZAAMHEID
De Opel Rocks Electric is ontworpen met een stevige structuur en duurzame materialen, waardoor het voertuig robuust en betrouwbaar is, zelfs in uitdagende stadsomgevingen, terwijl het de bestuurder en passagiers beschermt.
VEILIGHEID BIJ STADSVERKEER
Met specifieke functies voor stadsverkeer, zoals parkeerassistentie en dodehoekwaarschuwing, biedt de Opel Rocks Electric extra veiligheidslagen bij manoeuvreren in drukke straten en parkeren in beperkte ruimtes.
BETROUWBAARHEID
De Opel Rocks Electric is ontwikkeld met betrouwbaarheid als prioriteit, met uitgebreide tests en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het voertuig consistent presteert en een langdurige, betrouwbare partner is.
VEILIGHEIDSBEOORDELINGEN
Vertrouw op positieve veiligheidsbeoordelingen en crash testresultaten die aantonen dat de Opel Rocks Electric voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, waardoor het een verantwoorde keuze is voor uw dagelijkse ritten.
ONDERHOUDS- EN SERVICENIVEAU
Profiteer van een uitgebreid netwerk van servicecentra en hoogwaardige klantenservice, waardoor het onderhoud van uw Opel Rocks Electric probleemloos verloopt en uw veiligheid altijd voorop staat.