Skip To Content
Home

Opel Astra Sports Tourer is familieauto van het jaarPublieksprijs met overwinning in meerdere categorieën

De nieuwe Opel Astra blijft maar in de prijzen vallen. Hij is al onderscheiden met het Gouden Stuurwiel en uitgeroepen tot German Compact Car of the Year en daar komt nu een derde onderscheiding bij. Het Duitse magazine AUTO Straßenverkehr heeft de Opel Astra Sports Tourer namelijk uitgeroepen tot Family Car of the Year.

Publieksprijs

De onderscheiding Family Car of the Year is onderverdeeld in verschillende categorieën. De Opel Astra Sports Tourer wist er meerdere op zijn naam te schrijven. Hij won de categorieën Design en Technology in de klasse voor auto’s onder de € 25.000,-. Het mooiste is dat de Family Car of the Year-award kan worden gezien als een publieksprijs, want de uitslag komt tot stand door een stemming onder de lezers van AUTO Straßenverkehr.

Opel Astra Sports Tourer is Family Car of the year

Scoren met design en technologie

Zoals de prijscategorieën al aangeven weet de nieuwe Opel Astra Sports Tourer te scoren met zijn design en innovatieve technologieën. Het design is dynamischer dan ooit en heeft dankzij het Opel Vizor-merkgezicht een gedurfde en pure uitstraling.

Daarnaast maakt de Opel Astra Sports Tourer innovatieve technologieën beschikbaar voor een breed publiek. Zo is hij voorzien van de intuïtieve, volledig digitale Pure Panel-cockpit. De Intelli-Lux LED® Pixel Light-koplampen zorgen niet alleen voor optimaal zicht in het donker, maar zorgen er ook voor dat andere weggebruikers nooit worden verblind. Daarnaast zorgen ergonomische AGR-gecertificeerde stoelen voor optimaal zitcomfort. Tot slot is ook onder de motorkap noemenswaardige technologie te vinden: de Opel Astra Sports Tourer is ook leverbaar als plug-in hybride.

Opel Astra Sports Tourer is Family Car of the year