Skip To Content
Eigenschappen

Ontdek de functionele en flexibele eigenschappen Van de Vivaro Electric

Veelzijdigheid

Lengtes
De Vivaro Electric is beschikbaar in drie lengtes, zodat je precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van jouw bedrijf past.   

Gemakkelijk laden en lossen
Elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk. Een hoogte onder 1,90 m1 zorgt voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages. 
Carrosserieversies
De Vivaro Electric is er in vier carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro Electric is die alles biedt wat je nodig hebt.  

De Gesloten Bestel1 is ideaal voor wie vracht moet vervoeren, met 2 of 3 zitplaatsen voorin. De Dubbele Cabine2 biedt plaats aan tot 6 personen, met daarachter nog steeds een flinke laadruimte. De Platform Cabine3 is de perfecte basis voor talloze op- en ombouwmogelijkheden. Tot slot is er de Vivaro Combi1, die met maximaal 9 zitplaatsen perfect is voor werkploegen en sportteams of als taxibusje.

 

1 Leverbaar in 3 lengtes (L1, L2 en L3).

2 Leverbaar in 2 lengtes (L2 en 3).

3 Leverbaar in 1 lengte (L2).

Laadruimte

Slim ruimtegebruik
De multifunctionele passagiersbank1 van de Vivaro Electric is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m3 en de maximale laadlengte tot 3,93 m.2 

1 Optie, alleen voor Vivaro-e Gesloten Bestel.

2 Geldt voor de Vivaro-e Gesloten met lange wielbasis (L3).

Laadvermogens
Een standaard laadvermogen van 1.000 kg en een verhoogd laadvermogen van 1.275 kg1 geven jouw bedrijf flink wat armslag om per rit heel veel te vervoeren.  
Schuifdeuren

De elektrisch bedienbare schuifdeuren1 zijn voorzien van sensor-besturing, zodat de enorme laadruimte van de Vivaro Electric zelfs als je met je handen vol staat, moeiteloos toegankelijk is.

 

1Optie.

 
Praktische afmetingen
Ondanks zijn enorme laadruimte is de Vivaro Electric vanbuiten baanbrekend compact. Met een lengte van 4,6 m (L1) tot 5,3 m (L3) is hij uitzonderlijk wendbaar en stabiel.  

Connectiviteit

Infotainment
Vind de snelste route naar jouw bestemming met het 7”-touchscreen1 jaar en Multimedia-navigatie1 jaar met Live Navigation Services2 jaar van de Vivaro Electric.  Speel al je muziek af en bekijk eenvoudig alle content op jouw smartphone met Android Auto™1,3 of Apple CarPlay™1,3.
 
1Optie.
2De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto is een handelsmerk van Google Inc.

Mobiel kantoor

Draaibaar tafeltje
De multifunctionele passagiersbankverandert de Vivaro Electric in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok.   

Profiteer van handige smartphone-/tablethouders1 om uw toestellen veilig op hun plaats te houden. Geniet van extra opbergruimte onder de kussens van de passagiersbank1, om werkuitrusting en andere waardevolle voorwerpen in op te bergen tot een volume van 60 liter.

1Optie.

 

Verwarmbare stoelen

Verwarmbare voorstoelen1 vergroten het comfort aanzienlijk en maken het werken een stuk aangenamer. 

 

1 Optie.

 
Opbergvakken

De Vivaro Electric is royaal voorzien van opbergvakken. Naast open opbergvakken in het dashboard en portiervakken waarin een 1,5 l-fles past, heeft hij een gekoeld dashboardkastje met een klep1

1 Optie

 
Geluiddemping
Diverse materialen in de cabine zorgen voor extra geluiddemping. Zo blijft het in de Vivaro Electric aangenaam stil en kun je optimaal ontspannen rijden.  

Assistentiesystemen

Driver assistance pakket
Dit optiepakket is gemaakt om het rijden ontspannender en veiliger te maken. Met onder meer de vermoeidheids-assistent,  die een seintje geeft als het tijd is voor een pauze.  
Lane Departure Warning waarschuwt je met een geluidssignaal en een symbool op het dashboard als je de rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten. Het automatisch grootlicht schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht, zodat je met grootlicht kunt rijden, zonder andere bestuurders te verblinden. De verkeersbordherkenning helpt je om u altijd aan de maximumsnelheid te houden. Met één druk op de knop pas je de snelheid van de cruise control aan, zodat je boetes kunt vermijden. 
Veiligheids+ pakket
Omdat je soms al genoeg aan je hoofd hebt, helpt dit optiepakket je om nog veiliger te rijden. Zo regelt Adaptive Cruise Control automatisch de snelheid én de afstand tot jouw voorganger.  
De dodehoek-waarschuwing waarschuwt je met een symbool in de buitenspiegel voor voertuigen die in jouw dode hoek naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend. De automatische noodrem-assistent komt in actie als je te dicht bij een ander voertuig of een voetganger komt. Dit systeem remt de Vivaro-e als het nodig is automatisch af om een aanrijding te voorkomen.
Head up display1

Uniek in dit segment: in de Vivaro-e zie je belangrijke informatie, zoals de snelheid en de gegevens van de cruise control, duidelijk weergegeven op het Head-Up display1 aan de onderkant van de voorruit.

 

1 optie

 
Surround view achteruitrijcamera

Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de innovatieve Surround View achteruitrijcamera1 die de omgeving van de Vivaro-e helder in beeld brengt op het 7-inch touchscreen1.

 

1 Optie

 

Opel Accessoires

Accessoires voor de nieuwe Vivaro-e

Ontdek de originele Opel accessoires en haal het maximale uit uw Vivaro-e. Ontworpen en getest voor jouw Opel.

De afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product.

Smart wall box 11 kw
Meer over elektrisch laden
Mode 3 laadkaabel 11 kw
Meer over elektrisch laden
Windschermen
Bekijk details