Skip To Content
Overzicht

Nieuwe Vivaro Electric

Vanaf € 38.400 excl. BTW

De nieuwe Vivaro Electric is het perfecte voorbeeld van de kwaliteit die ons e-gamma te bieden heeft. Het is de premium keuze voor bedrijven die staan voor professionaliteit en duurzaamheid. Hij is duurzaam, veelzijdig en past naadloos in ieder werkproces. En met een compromisloos karakter en emissieloos rijden is deze elektrische bestelbus ideaal voor in de stad en ver daarbuiten. De Vivaro Electric is bovendien verkrijgbaar in twee lengtes en met twee verschillende batterijpakketten voor een maximale actieradius tot 352 km (WLTP).1

 
 
1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). (afhankelijk van het rijgedrag, gebruik en de gekozen opties).

352 km1
Maximale actieradius(1)
6.6 m3
Maximaal laadvolume(1)
1.263 kg
Maximaal laadgewicht(2)

(1) afhankelijk van de gekozen uitvoering en accessoires

(2) max. laadgewicht inclusief het gewicht van de bestuurder; voor gesloten bestel (met verhoogd laadgewicht; optioneel)Betrouwbare partner 

Met een ruimtelijk en veelzijdig interieur, een hoog laadgewicht en een betrouwbaar accupakket is de nieuwe Vivaro Electric de ideale bestelbus voor elke ondernemer.

E-Technology
Actieradius, laden & meer
Overweeg je de overstap naar elektrisch rijden? Om verschillende redenen een geweldige beslissing, want het is niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook toekomstgericht. Perfect voor jouw bedrijf.
Veelzijdig
Een bus die werkt voor jou
Stel een bedrijfsbus samen die perfect aansluit op jouw professionale eisen: de nieuwe Vivaro Electric is beschikbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen met eigenschappen die zorgen dat jij dagelijks kan leveren voor je klanten - zonder uitstoot en bijna in volledige stilte.
Cargo
Een echte alleskunner
Natuurlijk zijn laadruimte en afmetingen belangrijk, maar het zijn details als dubbele schuifdeuren en twee 12V-aansluitingen die het verschil maken. Dit is de reden waarom de nieuwe Vivaro Electric de ideale bestelbus is voor iedere klus - ongeacht of je in de nauwe straten van een binnenstad werkt of op een locatie zonder stopcontacten.
Connectiviteit
Weet waar je naartoe gaat
De nieuwe Vivaro Electric maakt iedere rit veiliger en  efficiënter. De state-of-the-art aandrijflijn, het uitgebreide navigatiesysteem en de OpelConnect-services houden jou en je team dagelijks op de juiste koers.
Mobiel kantoor
Werk overal op locatie
Geen gedoe meer met laptops op je schoot en een stuurwiel dat in de weg zit. De nieuwe Vivaro Electric verander je in een handomdraai in de perfecte werkplek waardoor je ook onderweg efficiënt blijft werken.
Veiligheid- & rijhulpsystemen
Veiligheid voorop
Je mensen, bus en lading verdienen dagelijks de beste bescherming. Geavanceerde veiligheidssystemen in de nieuwe Vivaro Electric helpen ongelukken voorkomen en maken rijden eenvoudiger - zodat jij dagelijks veilig onderweg bent.
 Accessoires Opel+ & Meer
Wallchargers & meer
Opel begrijpt dat energie essentieel is voor jouw nieuwe Vivaro Electric en het succes van jouw bedrijf. Daarom wordt jouw Vivaro Electric standaard geleverd met een laadkabel. Daarnaast hebben we verschillende handige laadaccessoires voor je geselecteerd. Ontdek hoe je jouw nieuwe Opel Vivaro Electric compleet maakt.

Ontdek meer

Wallchargers

Kom alles te weten over wallboxes & thuisladen in onze e-mobility hub.

Laden & Actieradius

We bieden meer informatie over laden en de actieradius in onze e-mobility hub. Bekijk de artikelen nu.

Financiering & Subsidies

In verschillende landen profiteer je van subsidie als je overstapt naar elektrisch rijden. We hebben alle informatie voor je op een rij gezet.

1 Disclaimer

2 Disclaimer

Ontvang als eerste alle updates over de Vivaro Electric

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Vivaro Electric.