Skip To Content
Eigenschappen

Ontdek zijn belangrijkste eigenschappen

Laadruimte

Royale maten
Vanbuiten compact, vanbinnen ongelooflijk ruim: met een laadlengte tot 2.131 mm1 biedt de Combo een zee van ruimte voor alles wat je wilt vervoeren. 
1 De afmetingen van de laadruimte verschillen al naar gelang van de gekozen variant.
Laadruimte
Met een laadvolume tot 3,9 m3 biedt de Combo een flinke transportcapaciteit.1 Ook grotere pakketten schuif je via de wijd openslaande achterdeuren moeiteloos naar binnen. 

1 De afmetingen van de laadruimte verschillen al naar gelang van de gekozen variant.

 

Laadvermogen

Een laadvermogen tot 975 kg1 betekent dat de Combo niet terugschrikt voor zwaardere ladingen. De overbeladingsindicator2 weegt de lading in de laadruimte en waarschuwt wanneer de Combo te zwaar beladen wordt.

1 Het maximale laadvermogen verschilt al naar gelang van de gekozen variant.

2 Optie.

 
Opbergvakken
Om je werk overzichtelijk te houden, is de Combo voorzien van een groot aantal praktische opbergvakken in de cabine en de laadruimte. 

Veelzijdigheid

Multifunctionele bank

De multifunctionele passagiersbank1 biedt comfortabel plaats aan twee passagiers. De middelste plaats kun je bovendien plat neerklappen, zodat een tafeltje ontstaat voor bijvoorbeeld een laptop. 

 

1Optie

 
Opklapbare passagiersplaats
De buitenste plaats van de multifunctionele passagiersbank kan eenvoudig helemaal omhoog worden geklapt, zodat op de vloer een flinke ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld kwetsbare pakketten. 
Scheidingswand
Een stevige stalen scheidingswand houdt de lading veilig in de laadruimte. Standaard zonder raam, optioneel leverbaar met een raam.  
Deuren    

Om in elke situatie optimaal toegang tot de laadruimte te bieden, is de Combo voorzien van een brede schuifdeur aan passagierskant, of schuifdeuren aan beide zijkanten1. Beschikbaar met of zonder raam. 

 

1Optie.

 
Achterkant
De Combo is standaard uitgerust met twee asymmetrische achterdeuren, die tot 180º openslaan, zodat de laadruimte uitstekend toegankelijk is. Optioneel is een hoog openslaande achterklep leverbaar. 
Varianten
Om optimaal tegemoet te komen aan de behoeften van elk bedrijf, is de Combo leverbaar in twee lengtes: met standaard wielbasis (4,4 m) of lange wielbasis (4,75 m). 

Design

Exterieur
De Combo is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: een krachtig, gestroomlijnd profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en slimme innovaties
Interieur
Een overzichtelijk dashboard, ongekende veelzijdigheid en een groot aantal praktische opbergvakken kenmerken het interieur van de Combo. Dankzij de hoge zitpositie heb je uitstekend zicht op de weg. 
LED-dagrijverlichting

LED-dagrijverlichting1 zorgt dat je overdag beter wordt opgemerkt. Deze stijlvolle verlichting gebruikt bovendien minder energie dan halogeen-verlichting.

 

1 Optie.

 

Efficiënt rijden

Motoren
De Combo geeft je de keuze uit een reeks geavanceerde, efficiënte diesel-  en benzinemotoren met uitstekende rijeigenschappen.  
Versnellingsbakken
Voor de Combo kun je kiezen tussen een soepel schakelende 5- of 6-versnellingsbak of het gemak van een geavanceerde 8-traps automaat

Innovaties

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera1 geeft een scherp beeld van het gebied achter de Combo op het 8-inch infotainment-scherm. Hulplijnen geven de rijrichting en de afstand tot obstakels aan. 

 

1 Optie.

 
Verwarming

Ook op koude dagen zit je in de Combo lekker warm, dankzij een verwarmbaar stuurwiel en verwarmbare voorstoelen1

 

1 Optie

 
Head-up display

Het Head-Up display1 recht boven het stuurwiel toont de belangrijkste rij-informatie en waarschuwingen, zoals je snelheid en navigatie-aanwijzingen. Zo kun jij je ogen veilig op de weg houden.

 

1 Optie 

 

Veiligheid

Automatische noodrem-assistent
De automatische noodremassistent met voetgangersherkenning1 waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig. Wanneer de bestuurder niet snel genoeg reageert, remt de auto zelfstandig af. 
1 De automatische noodremassistent is actief bij een snelheid tussen 5 en 85 km/u. Om de impactsnelheid van een aanrijding te verminderen, remt het systeem de auto tussen 5 en 30 km/u af met een remkracht van 0,9 g. Bij 30 tot 85 km/u wordt de snelheid met maximaal 22 km/u verminderd. Bij een hogere snelheid dient de bestuurder zelf te remmen om voldoende snelheid te minderen. De snelheidsmarges waarbinnen de noodrem-assistent in werking treedt, zijn afhankelijk van het opgemerkte obstakel (een bewegend obstakel van 5 tot 85 km/u; een stilstaand obstakel van 5 tot 80 km/u; een voetganger van 5 tot 60 km/u). De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder zo goed mogelijk te ondersteunen. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden en de veiligheid.
Actieve rijstrook-assistent
Lane Departure Warning met actieve rijstrook-assistent waarschuwt wanneer je onbedoeld de rijstrook dreigt te verlaten en corrigeert je koers met een lichte tegendruk in het stuurwiel.  
Verkeersbordherkenning
De Verkeersbordherkenning geeft een seintje op het display als de maximumsnelheid verandert, zodat jij je snelheid kunt aanpassen. 
Adaptive cruise control

Adaptive Cruise Control1 handhaaft een constante snelheid en helpt om een veilige afstand tot je voorganger aan te houden door automatisch te versnellen en af te remmen. Je kunt je snelheid tussen 30 en 160 km/u en de afstand tot jouw voorganger zelf instellen.

 

1 Optie

 
Airbags

Vier airbags, inclusief zij- en gordijnairbags1, bieden de inzittenden van de Combo uitstekende becherming.

 

1 Optie.

 
Vermoeidheidsassistent
De vermoeidheidsassistent controleert continu of je rijgedrag op vermoeidheid wijst en waarschuwt als het nodig is om een pauze te nemen.  
Na 2 uur rijden met een snelheid boven de 65 km/u, klinkt een waarschuwingssignaal. Het systeem controleert tegelijkertijd of jouw rijgedrag aangeeft dat je aandacht verslapt, bijvoorbeeld doordat je minder goed binnen je rijstrook blijft. Zodra gevaarlijk gedrag gesignaleerd wordt, klinkt een reeks steeds hardere pieptonen om erop te attenderen dat het tijd is om een pauze te nemen. Als je weer minimaal tien minuten veilig rijdt, keert het systeem terug naar de beginstand. De signalering stopt wanneer je minder dan 65 km/u rijdt.
Flankbewaking

De flankbewaking1 gebruikt 12 sensoren om je te waarschuwen voor obstakels aan de zijkant van de Combo, die bij het parkeren en als je langzaam een hoek omslaat soms niet te zien zijn.

 

1 Optie.

 

Connectiviteit

Infotainment
De geavanceerde systemen "Multimedia" en "Multimedia Navi Pro" 1 bieden via een groot 8-inch kleuren-touchscreen en Apple CarPlayTM 2 toegang tot de belangrijkste functies van je smartphone.  

Via Apple CarPlayTM 2 heb je tijdens het rijden eenvoudig toegang tot veelgebruikte apps en functies3 op je smartphone:

 

  • Gebruik je telefoon als navigatiesysteem via Maps
  • Stream je favoriete muziek
  • Verstuur en ontvang berichten via WhatsApp en Skype

 

Deze functies zijn toegankelijk via spraakgestuurde bediening, zodat jij je handen veilig aan het stuur en je ogen op de weg kunt houden.

 

1 Optie.

2 Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

3 De compatibiliteit en beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type apparatuur en de versie van het besturingssysteem. 

Navigatie

Met Multimedia Navi Pro1 vind je in heel Europa de beste route naar je bestemming. Dit veelzijdige systeem biedt 3D-kaartweergave en spraakgestuurde bediening.

 

1 Optie.

 
Draadloos opladen

Nooit meer zoeken naar je oplader. In de Combo laadt je jouw telefoon draadloos op via inductie1.

 

1 Optie. Voor sommige telefoons is een adapter nodig. 

 
Opelconnect
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan.  
  • Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, bCall Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bediende functies om bijvoorbeeld de deuren te vergrendelen en ontgrendelen of de claxon en de verlichting te bedienen. 
  • Slimmer rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij functies als Live Navigatie en rit- en rijstijl-management. 

 

1 De beschikbare functies van OpelConnect kunnen van land tot land en van voertuig tot voertuig verschillen. Deze diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk; voor sommige diensten is een (betaald) abonnement vereist.

Video's

Opel Accessoires

Afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Personaliseer jouw Opel Combo met originele Opel Accessoires. Gemaakt en getest voor jouw Opel.

 

De afbeeldingen kunnen afwijken van de verkochte producten.

Rubbermatten
Bekijk details
Beschermingsroosters voor de achterramen
Bekijk details
Beschermingsvloeren
Bekijk details