Skip To Content
Wassink Autogroep

Wassink Autogroep

Wassink Autogroep is dé nieuwe Opel dealer in Arnhem, Doetinchem, Elst, Venray, Venlo en Winterswijk.

Bij Wassink Autogroep willen wij dat je altijd tevreden in de auto stapt – of dat nu een gloednieuw model is, een betrouwbare occasion of een bedrijfswagen op maat. Daarom staan jouw wensen bij ons centraal. Met onze kennis en kunde vertalen we jouw behoeften in een helder advies. En dankzij onze innovatieve ideeën weet je zeker dat je er verder mee komt.

Wassink Autogroep vindt zijn oorsprong in het centrum van Winterswijk, waar de heer Wassink in 1970 zijn eerste auto’s verkocht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste holdings in de Nederlandse automarkt. Door diverse overnames telt Wassink Autogroep nu eenentwintig vestigingen. In Arnhem, Doetinchem, Elst, Venlo, Venray en Venlo zijn wij Opel dealer.

Opel Verkoop
Wassink Autogroep is dé Opel dealer in Arnhem, Doetinchem, Elst en Venlo. Op onze website maak je kennis met de nieuwste Opel modellen en ons ruime aanbod aan jong gebruikte Opel modellen. Een bezoek aan onze showroom is dan ook zeker aan te raden om onze Opel in onze showroom te bewonderen. Wij bieden verschillende lease mogelijkheden waaronder zakelijk lease en Private Lease. Samen met jou kijken wij naar de auto die bij jou past.


Opel Onderhoud
Onze gespecialiseerde Opel monteurs staan voor jou klaar in onze werkplaats. Wij zorgen er voor dat je snel weer op weg kunt. Of dat nou is voor een onderhoudsbeurt, APK keuring, banden of een reparatie. Met zeven Opel vestigingen in Arnhem, Doetinchem, Elst, Venlo, Venray, Winterswijk en Zutphen.Onze vestigingen:

    Arnhem

    Ringoven 19
    6826 TP Arnhem
    Tel: +31 (0)88 - 927 73 30

    Doetinchem

    Plakhorstweg 1
    7008 AS Doetinchem
    Tel: +31 (0)88 - 927 73 50

    Elst

    Nieuwe Aamsestraat 86
    6662 NK Elst
    Tel: +31(0)88 - 927 73 10

    Venlo

    De Sondert 2
    5928 RV Venlo
    Tel: +31(0)88 - 927 78 40