Skip To Content
Hoe regel ik een eigen laadpunt

Alles over opladen.

Hoe regel ik een eigen laadpunt?

 

Om zakelijke en particuliere klanten optimaal te ondersteunen bij de aanschaf van een eigen laadpunt biedt Opel een all-in laadoplossing, bestaande uit:
 

  • Slimme 11 kW 3-fasen thuislader (wallbox)
  • Standaard vaste laadkabel van 6 meter
  • Back-end managementsysteem via speciale app
  • Laden zonder roamingkosten via Free2Move eSolutions
  • Transparante pakketprijzen inclusief of exclusief graafwerkzaamheden

 

Ook voor de vakkundige installatie werkt Opel samen Free2Move eSolutions in een partnership met ENGIE, wereldleider op het gebied van laadoplossingen. Bij interesse kun je eenvoudig online een o ferte aanvragen, waarna binnen 48 uur contact wordt opgenomen. Door ENGIE wordt dan eerst geïnventariseerd of de betre fende locatie geschikt is voor het gewenste laadpunt, of de elektriciteitsaansluiting in de meterkast voldoet aan de vereisten, of er graafwerkzaamheden nodig zijn en of er extra wensen zijn. Op basis van die informatie kan een passend aanbod gedaan worden die naadloos aansluit op de individuele behoeften.

easyWallbox

1-fase: 3,7 en 4,6 kW of 7,4 kW
3-fasen: 11 kW

 

De handigste manier om jouw elektrische Opel op te laden, is via een easyWallbox (wandlader), die beschikbaar is in een 1-fase en 3-fasen uitvoering. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller jouw auto oplaadt. De 3-fasen Wallbox biedt daarom de hoogste laadsnelheid.

 

Connected Wallbox

1-fase: 7,4 kW
3-fasen: 11 kW of 22 kW

 

De ideale oplossing om een Wallbox met meerdere gebruikers te delen en/of gemakkelijk gebruiksgegevens en elektriciteitskosten uit te lezen. De Connected Wallbox is verbonden met het internet en kan via een app aangestuurd worden.  Hij is beschikbaar in een 1-fase en 3-fasen uitvoering.

 
 
Installatie.
Wij bieden diverse laadsystemen om elektrische auto's gemakkelijk thuis of op het werk op te laden. Bij onze partner Engie ben je aan het juiste adres voor de vakkundige installatie van jouw laadpunt.
 
 

Ontdek meer over elektrisch rijden.

Hoe lang duurt het opladen?

Lees meer

Wat is het rijbereik van een elektrische auto?

Lees meer

De voordelen van elektrisch rijden.

Lees meer