Opel, Onstar, Get OnStar, Interested in

BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN OPEL MET ONSTAR?

1. Stel uw Opel met Opel OnStar samen. Opel OnStar is standaard of optioneel beschikbaar voor vrijwel elke nieuwe Opel.
2. Als u uw nieuwe Opel koopt, vraagt de Opel dealer u om een paar gegevens, zoals uw e-mailadres, om uw registratie voor te bereiden.
3. Zodra u uw registratie heeft afgerond, kunt u in uw auto stappen, op de blauwe Service-knop drukken om voor het eerst contact te maken met Opel OnStar.

Het mooiste is dat Opel OnStar de eerste 12 maanden helemaal gratis is!1

Opel, Onstar, Get OnStar, Buttons

HEEFT U AL EEN OPEL MET ONSTAR-KNOPPEN?

Als u een Opel heeft met OnStar-knoppen, maar u heeft Opel OnStar nog niet geactiveerd, dan kunt u op elk moment op de blauwe Service-knop drukken om gebruik te maken van uw gratis proefperiode. Een Opel OnStar adviseur helpt u hierbij.

Wilt u na de gratis kennismaking gebruik blijven maken van Opel OnStar, dan kunt u in een paar eenvoudige stappen een abonnement afsluiten.


KIJK WAAR IN EUROPA OPEL ONSTAR BESCHIKBAAR IS.

Vorige
 • BESCHIKBARE TALEN.

  Bij uw contact met Opel OnStar heeft u geen woordenboek nodig! De diensten van Opel OnStar zijn altijd beschikbaar in de taal van uw voorkeur.1

  De taal van Opel OnStar is gekoppeld aan de taal van uw infotainment-systeem. Om een taal te kiezen, gaat u naar het HOME-scherm van uw systeem en kiest INSTELLINGEN. Kies dan de gewenste taal.2

  Opel OnStar is beschikbaar in de volgende talen:

  Bulgaars

  Deens

  Duits

  Engels

  Fins

  Frans

  Grieks

  Hongaars

  Italiaans

  Nederlands

  Noors

  Pools     

  Portugees      

  Roemeens

  Sloveens

  Slowaaks

  Spaans  

  Tsjechisch

  Zweeds

 • BESCHIKBAARHEID VAN OPEL ONSTAR.

  Deze kaart geeft u een overzicht van de landen waarin Opel OnStar beschikbaar is. Erg handig om te weten als u op vakantie gaat of door Europa reist.1 Zie voor de beschikbaarheid van de Wi-Fi Hotspot2, de Wi-Fi data-kaart.

  België
  Bulgarije
  Cyprus
  Denemarken
  Duitsland
  Estland
  Finland
  Frankrijk
  Gibraltar
  Griekenland
  Hongarije

  Ierland
  IJsland
  Italië
  Letland

  Litouwen

  Luxemburg
  Malta
  Nederland

  Noorwegen
  Oostenrijk
  Polen
  Portugal
  Roemenië
  Slovenië
  Slowakije
  Spanje3
  Tsjechië
  Verenigd Koninkrijk
  Zweden
  Zwitserland

   

 • AVAILABILITY OF WI-FI DATA.

  Deze kaart geeft u een overzicht van de landen waar Wi-Fi data1  beschikbaar is voor roaming zonder extra kosten.

   

  Duitsland

  Frankrijk

  Griekenland

  Hongarije

  Ierland

  Italië

  Nederland

  Oostenrijk

  Portugal

  Roemenië

  Spanje3

  Tsjechië

  Verenigd Koninkrijk2

  Zwitserland

Volgende
Vorige
 • TALEN

 • ONSTAR DIENSTEN

 • WI-FI DATA

Volgende
Close

1 Diensten afhankelijk van mobiel netwerk dekking en netwerk toegang. Dit kan afhankelijk zijn van locatie, tijd en weersomstandigheden.

2Dataverbinding door derde partij die mobiel netwerk aanbiedt, niet Opel OnStar.

3 Exclusief Andorra

Close

1De Wi-Fi dataservices worden niet verzorgd door Opel OnStar, maar door een externe netwerkaanbieder. Ze zijn onderworpen aan de voorwaarden van de netwerkaanbieder. Deze kaart geeft de netwerkdekking aan van de netwerkaanbieders waarmee Opel een overeenkomst heeft gesloten. De dekking en beschikbaarheid van het netwerk kan afhankelijk zijn van de locatie, tijd en weersomstandigheden.
2 Exclusief Jersey, Guernsey en Isle of Man.
3 Exclusief Andorra en Gibraltar.

Close

1Om uw oproep zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden, kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat u eerst wordt doorverbonden met een Engels sprekende adviseur.
2 Als uw infotainment-systeem is ingesteld op een taal die door Opel OnStar niet wordt ondersteund, wordt u verbonden met een Engels sprekende adviseur.

Close

Hoe kan ik Opel OnStar activeren?

U ontvangt per e-mail een uitnodiging om uw Opel OnStar account te activeren. Klik op de link in deze e-mail en doorloop de volgende stappen:

● Kies een wachtwoord en selecteer een beveiligingsvraag.
● Controleer uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw auto en vul de ontbrekende gegevens in
● Accepteer de voorwaarden voor Opel OnStar en de Wi-Fi Hotspot
● Stel uw  voorkeuren voor Opel OnStar in

Na deze vier stappen wordt uw Opel OnStar account geactiveerd, zodat u er direct gebruik van kunt maken wanneer u uw nieuwe auto komt ophalen.

Na de gratis kennismaking van 12 maanden1 kunt u beslissen om uw abonnement op Opel OnStar te verlengen.
Voor de Wi-Fi Hotspot kunt u afzonderlijke databundels aanschaffen bij de netwerkaanbieder. Volg hiervoor de instructies op www.opel-onstar.nl

Heeft u geen e-mailadres?
Geen probleem: uw Opel dealer kan u helpen om uw registratie ter plekke te regelen. Uw dealer zorgt er dan voor dat u Opel OnStar kunt gebruiken zodra u uw nieuwe Opel komt ophalen.

NB: Zonder e-mail account kunt u geen gebruik maken van de Smartphone-app, de maandelijkse e-mail met de voertuigdiagnose en de online-diensten van Opel OnStar, zoals de Wi-Fi Hotspot.

1 Met uitzondering van de Wi-Fi Hotspot. Hiervoor geldt een gratis proefperiode van 3 maanden, met een maximaal datagebruik van 3 GB. Na de gratis kennismaking van 12 maanden kunt u uw abonnement op Opel OnStar verlengen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht . Voor de Wi-Fi Hotspot dient u na afloop van de gratis proefperiode databundels te kopen bij de netwerkaanbieder. De gratis proefperiode van Opel OnStar begint bij activering van het Opel OnStar account.